Dan Negru: "Sună a bombă de presă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
În ediţia specială de Paşte, la „Next Star", cele mai mari vedete şi cei mai talentaţi copii cu suflet mare au venit să-i ajute pe care cu care soarta nu a fost atât de blândă. În ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1, Laurenţiu Reghecampf se numără printre persoanele care sunt întotdeauna alături de Dan Negru în serile speciale în care minunile au loc pe scena show-ului cu talente.

"Reghecampf a părăsit Steaua cu câteva ore înaintea semifinalei cu Dinamo. Sună a bombă de presă, dar de fiecare dată când l-am rugat pe Reghe să vină să-i ajute și să-i susțină pe copii, a facut-o. L-am sunat zilele trecute rugându-l să vină la filmarea Next Star de Paște cu toate că știam că e în cantonament cu echipa. A acceptat fără să stea pe gânduri. Cred că asta e menirea sportului, să construiască mentalități și caractere, nu vedete!", a scris Dan Negru pe Facebook.

Laurenţiu Reghecampf mărturiseşte că fiecare apel de la Dan Negru este o bucurie pentru că îi face o mare plăcere să ajute copiii care au nevoie de sprijin.

VEZI ȘI: Adică, la 43 ai mei mă bate serios gândul să mă lansez în televiziune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel