Dan Negru, prima apariție la Kanal D. Teo, dezvăluiri: Ne-am consultat tot timpul, am fost mână în mână / Mi-a dat un mesaj din senin, scria: Vin!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Kanal D
Foto: Kanal D
Dan Negru a apărut pentru prima dată la Kanal D, după demisia de la Antena 1.

Dan Negru a semnat cu Kanal D după plecarea de la Antena 1 și a transmis primul mesaj despre această mutare.

"Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla "regele audiențelor" le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna "să țintim luna "/ "Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!"

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna...", a fost mesajul transmis de Dan Negru.

Dan Negru, prima apariție la Kanal D

La trei zile după acest mesaj, Dan Negru a avut prima apariție la Kanal D, în platoul emisiunii lui Teo Trandafir. 

"Eu n-am stat niciodată cu Teo în același platou. Unul din prietenii care a auzit de la început de tot că vreau să fac o schimbare majoră în viața mea este Teo. Povestim de multă vreme", a spus Dan Negru în prima sa apariție la Kanal D.

"Îmi trimite la un moment dat un mesaj din senin, scria: Vin! și cu o inimă roșie. Mesajul original a fost din 2017! Ai recitit mesajele noastre și ai ajuns aici. Ne-am consultat tot timpul, am fost mână în mână", l-a completat Teo Trandafir.

Dan Negru a povestit că legătura pe care o are cu Teo Trandafir este una foarte strânsă, dat fiind anii pe care i-au petrecut împreună în televiziune.

Întrebat ce aşteptări are odată cu venirea la Kanal D, vedeta a răspuns: 

"Mă aştept să ne fie bine. Mi-au plăcut foarte mult vorbele colegilor voştri: Hai să fie o călătorie frumoasă, să fie un drum frumos, asta e tot ce contează. Să nu fim încrâncenaţi, să nu fim agitaţi, hai să fie o călătorie frumoasă. Şi dacă e pentru noi călătoria frumoasă, e şi pentru oamenii care ne privesc. Ei simt asta. Vibe-ul acesta se transmite. O să avem un drum frumos", a mai spus Dan Negru.

"Televiziunea din România ar pleca dacă voi nu ați mai fi"

El a recunoscut că acest domeniu este unul mic, iar majoritatea dintre jurnaliști ajung să se cunoască și să se sfătuiască între ei, referitor la alegerile profesionale.

"Lumea de televiziune e frumoasă și e mică. Banii sunt mulți. Eu cu Teo suntem pe două școli de televiziune diferite", a dezvăluit Dan Negru.

"Televiziunea din România ar pleca dacă voi nu ați mai fi. Și voi ați avut mentorii voștri", l-a completat Bursucu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel