Dan Negru, după moartea lui Ioan Gyuri Pascu: Asta e încurcătura...
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Negru, realizatorul și prezentatorul unor formate de televiziune de succes în România, își exprimă regretul dispariției artistului Ioan Gyuri Pascu, un reprezentant marcant al umorului cu ''înţepătură socio-politică''.

Umorul in televiziunea de dupa revolutie a avut trei fenomene, ca audienta tv, SUBLINIEZ, ca audienta tv: Divertis, Vacanta Mare si Las Fierbinti. Divertis-ul lui Gyuri avea intepatura socio-politica pe care celelate doua n-o aveau. Umorul cu intepatura politica e peste tot, inclusiv in Rusia la celebra televiziune THT. Mai putin la noi...Am impartit Romexpo-ul cativa ani, ca platouri de filmare, cu Divertis, care era cea mai cool "intepatura" socio-politica. O data cu plecarea lui Gyuri, a Divertis-ului, a plecat si o mare parte din publicul istet de televiziune. Asta e incurcatura..., a scris Dan Negru, pe pagina sa de socializare, despre moartea lui Ioan Gyuri Pascu.

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani, în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel