Dan Negru, despre Țopescu: "Sunt mâhnit!". Ce s-a întâmplat anul trecut
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Dan Negru a reacționat după ce Cristian Țopescu a murit.

Jurnalistul a povestit că marele comentator îl suna mereu de ziua lui.

"Nu-mi amintesc ca-n ultimii 15 ani, Cristian Topescu sa nu ma fi sunat de ziua mea. O făcea cu aproape toti colegii mei din media și îl întrebam mereu unde-și notează zilele noastre de naștere!

Sunt mâhnit! Acu' un an, de ziua meciului România-Danemarca, Topescu împlinea 80 de ani. Era încă lucid și ambițios și am propus TVR sa-l invite guest star la microfonul de comentator. Ca un cadou de 80 de ani. Încă nu era târziu..

Cei multi, pe care-i suna de ziua lor, nu i-au făcut cadoul! Acum e târziu...", a fost mesajul transmis de Dan Negru.

A murit  în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias

Fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu a murit marţi în secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Elias. El s-a internat pe 8 mai la Spitalul Elias.

[citeste si]

"Domnul Cristian George Ţopescu, în vârstă de 81 de ani, s-a internat marţi, 08.05.2018, la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias, în stare gravă, în contextul acutizării unor afecţiuni cronice. Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă şi tratament în secţia de Terapie Intensivă. Decedează azi, 15.05.2018, ora 16, prin stop cardiorespirator iresuscitabil", a transmis purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel