Dan Negru: Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 16 sep 2022, 20:11
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dan Negru
Sursă foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a vorbit despre coada care s-a format la Catedrala Westminster.

Într-o postare pe Facebook, Dan Negru a comparat coada de oameni care așteaptă să treacă prin fața catafalcului Reginei Elisabeta a II-a, cu cea de la Iași, atunci când zeci de mii de pelerini merg la Sfânta Parascheva.

„Așa cum e admirabil că mii de oameni vin in pelerinaj in Londra la sicriul reginei, e admirabil și că mii de oameni merg in pelerinaje religioase oriunde in lumea asta, la Iasi, la Fatima sau la Mecca.

Respectul e cea mai bună dovadă de iubire.

Dacă-i respectam pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului...“, a scris Dan negru pe Facebook.

Teo Trandafir dă cărțile pe față despre Dan Negru: Tu niciodată nu poți...

Teo Trandafir a avut o pauză de emisie, vara aceasta. Acum, prezentatoarea TV  a revenit cu forțe proaspete, cu un nou proiect. După ce Bursucul a plecat la cârma matinalului Kanal D, Teo Trandafir a făcut echipă cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Acum, vedeta poate fi urmărită pe micile ecrane cu emisiunea matinală de weekend, ”Teo Show”. 

Recent, prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri inedite despre carieră, dar și despre discuțiile pe care le-a avut cu colegul său, Dan Negru. 

”N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert”

”Eu am mers întotdeauna pe rețeta clasică, pe ce am știut să fac, pe ce mi-a lăsat Dumnezeu, am mers din mine și m-am cărat pe mine în spate prin deșert. N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert. Lăsați, mai bine mă car eu pe mine prin deșert! Am făcut lucruri clasice pe care nu le regret, într-adevăr nu sunt om de format. Și mi s-a și spus asta în repetate rânduri. Eu sunt un om de emisiune de autor. În momentul în care m-ai băgat într-un format, m-ai încleștat. Chiar asta vorbeam cu Dan Negru și el era perfect de acord cu mine”, a spus Teo, citează Spectacola (citește AICI). 

Dan Negru: Pe cât de anti-monarhiști eram când Regele Mihai trăia, pe atât de pro-monarhiști suntem azi. E târziu!

Dan Negru a venit cu un mesaj, după ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit:

„Pe cât de anti-monarhiști eram când Regele Mihai trăia, pe atât de pro-monarhiști suntem azi , când monarhia e pe ducă.

Noi, mereu viceversa. Noi, mereu exagerând, cu ura sau cu iubirea.

Odată cu Regele Mihai a murit monarhia in România. Odată cu Regina Angliei o să dispară și monarhia in Europa...

Pentru că o instituție fără oameni e o cutie goală.

Habar n-am dacă ne-ar fi fost de folos monarhia după '90.

Când am avut monarhie, am urât-o. Când n-o mai avem, o iubim.

Acu' nu mai contează . E târziu! A trecut.

Or învăța copiii noștri devreme ce am învățat noi târziu“, a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?