Dan Negru: Dacă-i respectăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 16 sep 2022, 20:11
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Dan Negru
Sursă foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a vorbit despre coada care s-a format la Catedrala Westminster.

Într-o postare pe Facebook, Dan Negru a comparat coada de oameni care așteaptă să treacă prin fața catafalcului Reginei Elisabeta a II-a, cu cea de la Iași, atunci când zeci de mii de pelerini merg la Sfânta Parascheva.

„Așa cum e admirabil că mii de oameni vin in pelerinaj in Londra la sicriul reginei, e admirabil și că mii de oameni merg in pelerinaje religioase oriunde in lumea asta, la Iasi, la Fatima sau la Mecca.

Respectul e cea mai bună dovadă de iubire.

Dacă-i respectam pe cei care stau la coadă la Catedrala Westminster, să nu-i mai ironizăm pe cei care stau la coadă la Catedrala Iașiului...“, a scris Dan negru pe Facebook.

Teo Trandafir dă cărțile pe față despre Dan Negru: Tu niciodată nu poți...

Teo Trandafir a avut o pauză de emisie, vara aceasta. Acum, prezentatoarea TV  a revenit cu forțe proaspete, cu un nou proiect. După ce Bursucul a plecat la cârma matinalului Kanal D, Teo Trandafir a făcut echipă cu Mihai Mitoșeru și Bella Santiago. Acum, vedeta poate fi urmărită pe micile ecrane cu emisiunea matinală de weekend, ”Teo Show”. 

Recent, prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri inedite despre carieră, dar și despre discuțiile pe care le-a avut cu colegul său, Dan Negru. 

”N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert”

”Eu am mers întotdeauna pe rețeta clasică, pe ce am știut să fac, pe ce mi-a lăsat Dumnezeu, am mers din mine și m-am cărat pe mine în spate prin deșert. N-am vrut niciodată să fiu înaintea mea prin deșert. Lăsați, mai bine mă car eu pe mine prin deșert! Am făcut lucruri clasice pe care nu le regret, într-adevăr nu sunt om de format. Și mi s-a și spus asta în repetate rânduri. Eu sunt un om de emisiune de autor. În momentul în care m-ai băgat într-un format, m-ai încleștat. Chiar asta vorbeam cu Dan Negru și el era perfect de acord cu mine”, a spus Teo, citează Spectacola (citește AICI). 

Dan Negru: Pe cât de anti-monarhiști eram când Regele Mihai trăia, pe atât de pro-monarhiști suntem azi. E târziu!

Dan Negru a venit cu un mesaj, după ce Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit:

„Pe cât de anti-monarhiști eram când Regele Mihai trăia, pe atât de pro-monarhiști suntem azi , când monarhia e pe ducă.

Noi, mereu viceversa. Noi, mereu exagerând, cu ura sau cu iubirea.

Odată cu Regele Mihai a murit monarhia in România. Odată cu Regina Angliei o să dispară și monarhia in Europa...

Pentru că o instituție fără oameni e o cutie goală.

Habar n-am dacă ne-ar fi fost de folos monarhia după '90.

Când am avut monarhie, am urât-o. Când n-o mai avem, o iubim.

Acu' nu mai contează . E târziu! A trecut.

Or învăța copiii noștri devreme ce am învățat noi târziu“, a scris Dan Negru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?