Dan Negru: Când simți că ruginești, pleacă. Eram răsfățat la Antenă, salariu bun, mașină de serviciu, dar... „există un dar”
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Sursa foto: Facebook Dan Negru
Dan Negru a făcut un pas extrem de curajos.

A luat-o de la capăt în televiziune cu un show total nou, la Kanal D. De ce a plecat de la Antena 1, aflați în rândurile de mai jos. 

 

Ce le spui oamenilor care se întreabă ce vor face de Revelion 2023? Îl vor mai petrece cu tine sau nu? Și dacă nu mai ești tu… sigur se vor uita în reluare, la Revelioanele din anii trecuți. 

 

„Ha, ha. N-o să scap niciodată de renumele ăsta Revelion cu Negru. Am făcut revelioane în România vreme de 23 de ani, aproape un sfert de secol. Un sfert de secol, din secolul ăsta de România, eu am țipat La mulți ani, Româniaaaaaa, și românii au apreciat asta. Fie că eram la TVR, Antenă sau Prime în Chișinău. Mai e până la iarnă. Vom vedea...”, a zis Dan Negru pentru DC News.

 

Despre venirea la Kanal D, te întreb cum a fost despărțirea de Antena 1 și venirea aici. Poate mulți nu mai au curaj să facă acest pas, după atâția ani de succes la un anumit post și se plafonează. Ce te-a motivat să pleci dintr-un loc în care ai făcut istorie?

 

„Când simți că ruginești, pleacă. În orice meserie ai fi. Eram răsfățat la Antenă, salariu bun, mașină de serviciu, dar profesional simțeam că bat pasul pe loc. Că ruginesc. Am rămas în relații de prietenie cu toți colegii mei, suntem împreună în aceeași breaslă, dar acum simt din nou cu fluturii ăia din stomac. Emoția, speranța. Merită să le trăiești oricând, indiferent de statut social, vârsta, brand...”, ne-a mai spus Dan Negru.

VEZI ȘI: Dan Negru: E despre creiere, dar e o joacă, nu e o dezbatere a Academiei Române. Cineva trebuie sa aibă și curajul ăsta!

 

 

Dan Negru îi provoacă pe români la “Jocul cuvintelor”! Atractiv tocmai prin simplitatea sa, acest format antrenează mintea şi spontaneitatea

 

Kanal D îi provoacă pe români la cel mai uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii, „Jocul cuvintelor”! Dan Negru, charismaticul maestru de ceremonii al emisiunii, îi invită pe telespectatori să îşi exerseze mintea în cea mai frumoasă joacă, atractivă tocmai prin simplitatea ei. Nicicând nu a fost mai uşor şi mai plăcut să îţi antrenezi mintea, în compania unuia dintre cei mai iubiţi oameni de televiziune din România.

Formatul original al emisiunii este unul internaţional, „Think”, şi a fost produs în Turcia.  A fost difuzat în tări precum Polonia şi Slovenia, iar acum a venit rândul românilor să se bucure de un concurs foarte accesibil şi antrenant, pentru toată familia.  

Fiecare editie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în "ring" concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

Atât concurenţii acestui quiz show, cât şi telespectatorii, din confortul din faţa micului ecran, se pot lansa în „Jocul cuvintelor”.  Un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte sunt acele ingrediente care oferă oricui şansa găsirii cuvantului potrivit. Pentru că Dan Negru da definiţia, iar concurenţii găsesc soluţia!

Publicul a fost deja antrenat în aflarea numelui emisiunii, printr-o provocare lansată de Dan Negru atât pe micul ecran, cât şi în mediul online, pe pagina de Instagram @kanaldromania. Două definiţii i-au condus pe cei mai mulţi dintre urmăritorii Kanal D şi ai proprietăţilor oficiale ale staţiei către soluţia corectă, „Jocul cuvintelor”, aceştia aflând astfel numele show-ului atât de aşteptat.

„Aducerea în grila Kanal D a emisiunii  e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi ”, a spus Dan Negru. 

Castingul  pentru „Jocul cuvintelor” continuă,  şi toţi cei care îşi doresc să participe  la concursul televizat,  în competiţia minţii, pot intra pe https://casting.kanald.ro  pentru a face primul pas într-o călătorie ce combină spiritul ludic şi inteligenţa cu frumuseţea spectacolului de televiziune.  Emisiunea „Jocul cuvintelor” se va difuza în curând, la Kanal D!

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel