Dan Motreanu, europarlamentar PNL, încurajează românii să verifice proiectele finanțate din fondurile de coeziune
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Dan Motreanu
Dan Motreanu
Europarlamentarul PNL, Dan Motreanu, a participat, astăzi, la prezentarea Platformei de date privind investițiile efectuate prin intermediul fondurilor UE de coeziune.

"În Comisia pentru dezvoltare regională (REGI) din Parlamentul European, am participat astăzi la prezentarea Platformei de date privind investițiile efectuate prin intermediul fondurilor UE de coeziune.
Mai exact, este vorba despre o bază de date care include informații despre fondurile UE de coeziune, programele naționale, regionale și interregionale finanțate de la bugetul UE, cât și informații despre cele peste 1,5 milioane de proiecte din toate cele 27 de state membre finanțate din fondurile de coeziune începând cu anul 2014", a scris europarlamentarul PNL, Dan Motreanu, pe facebook.

Dan Motreanu îi încurajează pe toți cetățenii români să verifice ce proiecte sunt finanțate în județul lor.

"Îi încurajez pe toți cetățenii români să verifice ce proiecte sunt finanțate în județul nostru. Se ilustrează astfel rolul esențial jucat de politica de coeziune în reducerea decalajelor de dezvoltare economică și socială dintre diferitele regiuni ale Uniunii Europene. Totodată, prin intermediul platformei, se încurajează schimbul de bune practici în ceea ce privește atragerea proiectelor finanțare prin fondurile europene", a mai adăugat europarlamentarul PNL.

Aici puteți descoperiți proiectele finanțate din fondurile de coeziune in regiunea dumneavoastră

Aici puteți accesa Platforma de date UE privind coeziunea.

2. logo PPE... (logo-ppe_12256100.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel