Dan Manoliu, reacție dură față de cei care au criticat show-ul lui Cezar
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
cezar-ouatu
cezar-ouatu

Dan Manoliu, şeful delegaţiei României la Eurovision 2013, a ripostat dur, într-un interviu acordat pentru Gândul, împotriva celor care au criticat ținuta purtată de reprezentantul României, Cezar Ouatu, dar și show-ul prezentat de acesta pe scena de a Malmo, în Suedia. “Dacă show-ul lui Cezar e kitsch, atunci Jean Paul Gaultier e kitsch, Levintza e kitsch, noi, televiziunea naţională suntem kitsch”, a afirmat Dan Manoliu.

Ținuta purtată de reprezentantul României, Cezar Ouatu, semnată Doina Levinta, precum şi show-ul cu care acesta s-a prezentat la Eurovision, au fost apreciate la scenă deschisă de către designerul Jean Paul Gaultier, a declarat Dan Manoliu.

“Înainte de finală, Cezar a participat la un show televizat, în direct, difuzat la principalul canal al SVT, televiziunea publică suedeză. Printre invitaţii emisiunii s-au numărat şi Loreen, câştigătoarea Eurovision 2012, şi designerul Jean Paul Gaultier”, a precizat Manoliu.

“Gaultier a afirmat public că i-au plăcut costumaţia şi show-ul lui Cezar. Aşa că, celor spun că a fost un kitsch atât ţinuta cât şi întregul show cu care ne-am prezentat, le răspund astfel: Înseamnă că e kitsch Gaultier, că e kitsch Levinta, şi atunci şi noi suntem tot kitsch”, a reacționat şeful delegaţiei României la Eurovision 2013.

Potrivit sursei citate, Cezar Ouatu a fost felicitat, pentru calitățile sale vocale, și de către Loreen, câștigătoarea concursului Eurovision 2012, cu care s-a întâlnit în spatele camerelor de luat vederi, unde s-au şi fotografiat împreună.

“Amazing! You have a great voice!”/“Uluitor! Ai o voce minunată!”, a reacționat Loreen, cu mâna în dreptul inimii, la vederea lui Cezar Ouatu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel