Dan Ilie Morega va fi internat obligatoriu la psihiatrie. Judecătorii au hotărât punerea în executare a măsurii
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Dan Ilie Morega va fi internat, provizoriu, într-o unitate specializată de asistență psihiatrică.

Măsură de ultimă oră luată de magistrați față de baronul din Gorj, Dan Ilie Morega. Judecătorii au dispus internarea cu forța la psihiatrie în cazul acestuia. Deși este o decizie ce poate fi contestată, judecătorii din Sectorul 1 au hotărât punerea în executare a măsurii.

La cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, s-a dispus revocarea măsurii arestului la domiciliu. De asemenea, s-a admis cererea Parchetului privind internarea medicală provizorie într-o unitate specializată de asistență psihiatrică. Internarea va dura până la însănătoșire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol. Dan Ilie Morega poate contesta decizia în termen de 5 zile. Este posibil ca în arestul la domiciliu să fi încălcat vreo dispoziție, din moment ce s-a introdus această nouă hotărâre.

Mai mult, în considerentele luate în calcul de judecători este și raportul de expertiză care a fost întocmit la data de 29 aprilie 2024. Adică, procurorii au pus la dosar și raportul care atestă starea de pericol public pe care ar reprezenta-o Dan Ilie Morega, potrivit Antena 3 CNN.

CITEȘTE ȘI:

Dan Ilie Morega, cerere de ultimă oră: Expertiză medico-legală la psihiatrie. Acesta s-a răzgândit și suține că nu avea discernământ

În Motru se plantează palmieri, deși e invazie de ploșnițe. Val Vâlcu: Mi se pare normal să pui palmieri pentru Jaguar - Video în articol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel