Dan Capatos, înlocuit de la Xtra Night Show. Schimbarea care i-a surprins pe telespectatori: Este pe cai mari
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Dan Capatos
Foto: Instagram Dan Capatos
Cine l-a înlocuit pe Dan Capatos în propria emisiune și de ce.

Telespectatorii emisiunii ”Xtra Night Show” au avut parte de o surpriză de proporții.

Dan Capatos a fost înlocuit în show-ul de la Antena 1, iar locul lui a fost ocupat de Paula Chirilă.

Schimbarea este valabilă doar două zile, pentru că Dan Capatos a mers la UNTOLD.

Ce a spus Paula Chirilă la începutul emisiunii

"M-am cocoțat aici, pentru că am văzut că este locul gol, m-am primenit frumos ca să  fiu o drăguță”, a glumit Paula Chirilă.

Spiritul de glumă a continuat în platoul emisiunii: ”Inculpatul este pe cai mari în seara asta, cred că se distrează, o dată pentru că a scăpat de două zile de lucru, a doua oară știind unde este... la Untold", a mai spus Paula Chirilă de la pupiptrul de prezentator.

"Omul care s-a lăudat că nu a lipsit niciodată de la emisiune, decât atunci când a avut probleme cu stomacul, uite-l acum!", a completat Cătălin Bordea.

Dan Capatos, verdict dur din partea medicilor. De ce boală suferă: Lumea nu știe

Prezentatorul a suferit un atac cerebral, în urmă cu un aproximativ doi ani, și a dezvăluit totul despre problemele grave cu care s-a confruntat, dar și despre experiența prin care a trecut atunci când s-a aflat la un pas de moarte.

Chiar dacă inițial a crezut că nu i s-a întâmplat nimic grav, după primise o pastilă drept tratament, în momentul în care a conștientizat că partea stângă a corpului i-a paralizat, a început să se teamă pentru viața lui.

Acum, prezentatorul de la Xtra Night Show a dezvăluit că medicii i-au dat un nou verdict care ar trebui să-i dea de gândit. 

Medicii, anunț dur pentru Dan Capatos

Vedeta a dezvăluit că e predispus la boli psihice grave, totul pentru că a rămas cu sechele după atacul ischemic tranzitoriu pe care l-a suferit în 2019. De atunci, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show este extrem de preocupat de sănătatea sa mentală, motiv pentru care, recent, a fost sfătuit să treacă pragul cabinetului medical de specialitate, pentru o serie amănunțită de analize.

"Doctorii mi-au spus ultima dată că sunt predispus în viitor la demență și Alzheimer. Lumea nu știe că intru la bolnavi cronici! Am făcut atac ischemic tranzitoriu acum doi ani, când nu-mi mai simțeam jumătate de cap. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea. Și asta din cauza hipertensiunii arteriale de care sufăr de mai multă vreme", a declarat Dan Capatos.

Citește mai departe aici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel