Dan Capatos este în doliu. "De-acum, vei rămâne o inimă de lumină"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: captură video
Foto: captură video
Dan Capatos este în doliu. El a pierdut o persoană foarte importantă din viața lui.

Dan Capatos este în doliu, după ce a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața lui. Prezentatorul emisiunii de la Xtra Night Show a anunțat pe contul său de Instagram că tatăl său a murit, postând o fotografie cu acesta.

"De-acum, vei rămâne o inimă de lumina, Tata…", a scris Dan Capatos în descrierea fotografiei.

Mesaje de condoleanțe

Fani au fost șocați de anunț și-au transmis celebrului prezentator TV zeci de mesaje de condoleanțe.

"Moartea unei persoane dragi este un moment dureros. Stiu prin ce trece sufletul tău. Sunt ferm convins că tatăl tău a fost o persoana deosebita si te rog cu plecăciune sa primești cele mai sincere condoleanțe din partea mea! Dumnezeu să-l ierte!", i-a scris o femeie.

"Condoleanțe!Dumnezeu să-l poarte în lumină iar vouă să vă dea putere și mângâiere în aceste momente grele!", a scris un alt internaut.

"Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a scris altcineva.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dan Capatos (@mielucuonara)

Dan Capatos își ține familia departe de lumina reflectoarelor

Dan Capatos este un jurnalist român care a devenit celebru prin prisma emisiunii "Xtra Night Show" și nu doar. El și-a început cariera la doar 19 ani, atunci când a fost angajat la Evenimentul Zilei. Prezentatorul obișnuiește să își țină familia departe de lumina reflectoarelor. El este căsătorit cu Monica Capatos, și ea jurnalist de meserie.  Cei doi au împreună un băiat pe nume Andrei.

"Ne-am cunoscut şi mai departe a trebuit să vedem cum facem. Eram fiecare prinşi în altă relaţie şi a trebuit să renunţăm la relaţiile respective pentru a forma o familie. Singurul dezavantaj era că ea trebuia să se căsătorească în scurt timp. Avea nunta şi a trebuit să o anuleze. Mă gândesc că ne-or fi iertat oamenii ăia. Sau pe ea, că pe mine nu cred. Oamenii aceia pe care i-a încurcat atunci. 20 de ani. Nu i-am promis niciodată măcar că vom rămâne până la final. Nu-mi place să fac promisiuni de genul ăsta. Am zis încă de la început că se poate întâmpla orice, dar trebuie să o luăm cu paşi mici. În paşi mici am ajuns la 20 de ani”, a spus Dan Capatos la un moment dat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel