Dan Capatos, amenințat cu moartea de Fulgy: Vă dau foc și vă și omor! / Fulgy, liniștește-te!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram Dan Capatos
Foto: Instagram Dan Capatos
Fulgy șochează din nou. Fiul Clejanilor l-a amenințat cu moartea pe Dan Capatos. Prezentatorul TV a reacționat imediat.

Fulgy continuă să șocheze pe toată lumea. După ce, Dan Capatos a avut câteva cuvinte de spus, în emisiunea Xtra Night Show, la adresa tânărului, Fulgy a avut o reacție neașteptată. Fiul Clejanilor a postat un mesaj de-a dreptul șocant pe rețelele de socializare. Artistul îl amenința pe Dan Capatos că-l va omorî și că va da foc platoului de televiziune.

„Bă, are dreptate Capatos ce vorbește toată lumea. Sunt Denis pericol public, ăla din desenele animate cu m@#$%^ voștri 23. Ați înnebunit? Vă dau afară, vă cumpăr clădirea, vă dau foc și vă și omor! Vă omor cu sticle de M..., pe ton!”, a transmis Fulgy pe rețelele sociale.

Ce a spus Dan Capatos despre Fulgy

La scurt timp după ce Fulgy a șocat pe toată lumea cu mesajul transmis pentru Dan Capatos, prezentatorul TV  a recționat imediat și i-a transmis artisului să se liniștească sau să apeleze la oamenii care l-ar putea ajuta, deoarece nu poate continua cu această atitudine la nesfârșit. Totodată, Dan Capatos i-a transmis că speră ca va realiza că nu-i vrea decât binele.

„Mă bucur că Fulgy se uită la noi la emisiune și îi spun ca și cum aș vorbi cu copilul meu: Fulgy, liniștește-te! Ne-a și transmis un mesaj. Încă mai ai timp să te liniștești, pentru că așa cum probabil ți-ai dat seama nimeni nu a reușit să o ducă la nesfârșit în felul ăsta. Încearcă să faci ceva, dacă poți, dacă nu sper să ai prieteni aproape care să te ajute. O să iau ca pe o glumă acest mesaj pe care el îl transmite pe rețelele de socializare, însă repet, e depășită cu mult linia peste care s-ar putea întâmpla orice. (...) Nu vrem decât să-ți salvezi în ceasul al 28-lea viața și să-ți faci una cum meriți, pe măsura talentului”, i-a transmis Dan Capatos lui Fulgy la Xtra Night Show, potrivit Spectacola.ro

Fulgy, declarații terifiante. "Am fost la un mic pas să le iau viața părinților mei". Ce i-a făcut pisicii fostei lui iubite, e incredibil

Fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a publicat pe contul lui de Youtube, un mesaj prin care-și cere scuze în mod public pentru toate faptele lui de până acum și a recunoscut că a fost la un mic pas de a le lua viața părinților lui, din cauza consumului de substanțe interzise.

"Aș vrea să îmi cer scuze în mod public și să se afle de la mine, Fulgy, un copil iubit dar influențat greșit de lumea rea, adevărul adevărat.

În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit", a spus Fulgy.

"Drogurile îți distrug viața, familia, tot ce ai mai drag și scump"

 

Fulgy a povestit și despre pisica fostei lui partenere de viață, susținând că tânăra și-a pierdut animăluțul drag într-un moment de-al lui de furie.

"Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut. Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri.

Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în față lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe. Rog toată România că această să fie singură știre care o să apară și să nu îmi mai implicați familia și numele lor în trecutul meu negru și regretabil.

Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viață mea cu această boală a secolului XXI “Drogurile” și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez", se arată în mesajul postat de Fulgy, pe canalul lui de Youtube.

Echipa România TV, amenințată de Fulgy, în fața casei lui Ioniță de la Clejani

O echipă România TV a fost amenințată de către Fulgy, fiul lui Ioniță de la Clejani. Tânărul a ieșit pe poarta casei, a făcut un semn echipei de televiziune și ar fi împins ușor camera de filmat. Ulterior, un alt bărbat a venit și l-a retras pe Fulgy. 

”Plecați de pe strada mea că dacă nu chem toți șmecherii”, a spus Fulgy în fața camerei de filmat.

La scurt timp, a ieșit pe stradă și Ioniță de la Clejani, care a afirmat că familia nu are nimic de declarat. ”Nu avem nimic de declarat. Sunt problemele noastre, vă rugăm frumos să ne lăsați în pace. Sunt problemele noastre personale, nu avem nimic de declarat”, a afirmat Ioniță de la Clejani. 

În timpul transmisiunii în direct, jurnalista România TV a părut vizibil speriată. De asemenea, tot în timpul live-ului a ieșit din curte și Ioniță de la Clejani care a refuzat, din nou, să ofere mai multe informații despre cele întâmplate. 

”Nu avem nimic de declarat, vă mulțumesc mult, vă pup, pa”, a mai spus Ioniță de la Clejani după care a plecat pe jos pe stradă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel