Dan Capatos a răbufnit: În halul ăsta am ajuns? Am rămas șocat. Moare omul în fața ta și te apuci să înjuri?
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Dan Capatos
Dan Capatos
Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, a căzut ca secerat în timpul meciului cu CSU Craiova. În timp ce el era pe jos, iar medicii se luptau pentru viața lui, fanii echipei îl înjurau. Dan Capatos a răbufnit. 

”Bă, moare un om în fața ta și tu mai ai puterea să zici ceva? Bă, orice, mai poți să zici ceva? Adică mai poți să zici, când unul e defibrilat pe acolo pe jos: bă, mi-e foame sau dă-mi și mie paharul ăla de apă? Nu mai zic de înjurături! Mai poți să zici ceva decât să te rogi sau să taci măcar, să stai îngrozit, să te rogi să scape omul ăla? Mă, în halul ăsta am ajuns? Cu răutatea, în halul ăsta? Moare un om în fața ta și tu zici .u.e ăla, .u.e ăla? Bă, moare omul, fă ceva, trimite-i un gând bun sau taci din gură. Eu am rămas șocat unde se poate ajunge cu răutatea în România. Dacă nici în fața morții nu ai un pic de decență, înseamnă că suntem curățați. Nu ca suporteri, nu ca dinamoviști, steliști, oameni din galerie. Moare omul în fața ta și te apuci să înjuri? N-avem cum să ne mai facem bine. Momentul de aseară este unul dacă nu de cotitură, măcar de introspecție pentru fiecare dintre noi în parte. Au fost mulți care s-au manifestat așa. Într-adevăr, mult mai mulți au avut decența să rămână muți în fața acelui moment tragic. Omul ăla a avut viața în mâinile doctoriței de pe Salvare. Nici când îl vezi că-l saltă cu curent de la pământ nu te poți opri?” a spus Dan Capatos, în emisiunea ”XNS” de la Antena 1. 

Stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism a fost diagnosticul primit de Neagoe din partea medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel