Dan Cămârzan, secta din care făcea parte milionarul brașovean
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dan Cămârzan
Dan Cămârzan
Dan Cămârzan, milionarul brașovean care și-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, a fost reținut de anchetatori în cursul zilei de luni.

Numele lui Cămâzan este  legat de dezvoltarea complexului rezidențial Tâmpa Gardens și Europe Residence. Potrivit Forbes, în 2010 acesta  avea o avere estimată la circa  29 de milioane de euro.

Potrivit unor informații, milionarul brașovean avea un comportament ciudat în ultima perioadă, acesta aderând la o grupare  denumită  secta ".

Acesta a asimilat o teorie conform căreia omul este „născut viu" și că nu trebuie să recunoască identitatea pe care i-o oferă statul la naștere. În momentul în care recunoaște identitatea respectivă devine un „sclav", credea Cămârzan.

Într-un reportaj la un post TV, Cărmâzan a apărut în timp ce susținea, la  Spitalul de Psihiatrie din Brașov,  un bărbat care a fost prins conducând un autoturism cu un număr de înmatriculare „gn-73-sdn”. În momentul în care polițiștii i-au cerut bărbatului să prezinte actul de identitate, acesta a arătat un buletin pe care și-l făcuse singur. „Act de identitate Conform cu Dovada constatatoare a Născutului Viu”, scria pe așa-zisul document, iar locul și data nașterii erau „Născut: Dacia. Patridava – după anul DH 1973.11.20”.

Vezi si: Dan Cămârzan, reţinut pentru omor. Procurori: Cum şi-a ucis bunica 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel