Dan Bittman, mesaj pentru Mihaela Rădulescu. De ce nu a cerut-o de soție, când toți așteptau ASTA: M-am PRINS. E mai bine să spui de la ÎNCEPUT!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Dan Bittman a rupt tăcerea despre relația cu Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au format în trecut un cuplu, iar la două decenii de la despărțire, artistul a dezvăluit care a fost motivul pentru care nu a cerut-o în căsătorie. 

Cântărețul a spus că încă de când au decis să formeze un cuplu, au stabilit ca relația lor să fie una deschisă, fără obligații și chiar dacă au fost "căsătoriți" de foarte multă lume, nu au avut în plan niciodată să întemeieze o familie împreună. În plus, a completat că relația lor s-a bazat foarte mult pe atracția fizică, iar echilibrul care există acum în povestea de dragoste a Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner diferă cu mult de ce a existat între ei doi, în tinerețe.

Mihaela era o fire independentă, iar eu m-am prins de lucrul acesta. Acum și-a găsit un echilibru, e cu un tip de mulți ani. De la bun început, am zis că este o relație deschisă. Ne-am plăcut unul pe celălalt, dar nu am crezut că vom putea merge mai departe. E mai bine să spui de la început, a declarat Dan Bittman, la Antena Stars.

Vezi și: Cântărețul Raoul, decizie DEFINITIVĂ. Judecătorii au dat sentința. Ce PEDEAPSĂ a primit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel