România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 08 noi 2019 / 08:59
Dan Barna vs Raed Arafat. Mircea Badea: Marș, mă!
Mircea Badea
Mircea Badea a făcut un comentariu după lipsa de empatie a lui Dan Barna vizavi de un vârstnic căruia i se făcuse rău în fața lui.

Comentariul său a fost scurt, dar la obiect: ”Ăștia de la USR îl înjură pe Raed Arafat pentru intervențiile ISU? Marș, mă...”.

În 1990, Raed Arafat a început să pună bazele Serviciulului Mobil de Urgență Reanimare și Descarcerare (SMURD) la Târgu Mureș, devenit ulterior serviciul medical național de intervenție rapidă. Raed Arafat a salvat o mulțime de vieți, în timp ce Dan Barna, atunci când unui om i se face rău, îi dă un pliant electoral.

Amintim că Dan Barna a fost surprins pe camerele de filmat când făcut un gest incredibil, așa cum se vede dintr-un documentar al campaniei electorale publicat pe canalul de YouTube de la Recorder.ro.

În timpul unei conversații în parc, unui vârstnic i s-a făcut rău. Apropiații omului au spus că acesta era cardiac și a avut o operație pe cord deschis. Dan Barna s-a arătat îngrijorat la acel moment.

”Auzi, mă, asta nu mai aveam nevoie... să moară unu'... A vorbit Barna, a murit unu'...", a spus europarlamentarul USR Vlad Botoș.

Clotilde Armand, celălalt euroaparlamentar USR, a adăugat: ”Dan, ai un efect important asupra oamenilor...".

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro