Barna, noi condiții după consultările cu PNL. Acord cu Orban
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dan Barna a făcut declarații după noile consultări USR-PNL pentru Guvernul Orban. 

”Suntem foarte aproape de această susținere” a spus Dan Barna, întrebat dacă va vota Guvernul PNL. 

Dan Barna a declarat, după consultările cu Ludovic Orban, că au discutat, printre altele, despre Roșia Montană și reactualizarea procedurilor ca să devină sit UNESCO, comisarul european - consultare cu partidele la nivelul Parlamentului. Alte elemente s-au referit la profesionalizarea administrației, la criteriile de integritate, condițiile privind componența guvernului- persoane fără condamnări penale, care n-au plagiat, care n-au legătură cu securitatea. 

”Este clar obiectivul de a ajunge la alegeri anticipate în cel mai scurt timp după alegerile prezidențiale, menționat explicit în acest acord. Am ajuns la un acord, a avut loc o strângere de mână. Urmează să vedem și lista miniștrilor și să vedem dacă vor fi acolo probleme sau obiecțiuni.” a mai afirmat liderul USR. 

”Premierul ne-a menționat numele câtorva membrii ai Cabinetului, spre finalul săptămânii vom primi propunerea completă privind componența Cabinetului” a mai spus Dan Barna, precizând că ”nu dă un cec în alb” cu privire componența Guvernului Orban. 

Întrebat despre MCV, afirmă că a văzut ”diagonal, în fugă”, adăugând că ”e foarte bine că am scăpat de guvernarea Dăncilă” și, totodată. 

Iată acordul, publicat de Clotilde Armand: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel