Data actualizării:
Data publicării:

Dan Barna dezvăluie culisele politicii într-un jurnal secret: Veți găsi stenograma dialogului cu Florin Cîțu

Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Categorie: Politica
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Vicepremierul României și co-președintele USR-PLUS, Dan Barna, a vorbit despre criza din coaliția de guvernare și despre dorința de a publica un jurnal din viața sa politică.

Invitat la Digi 24, moderatorul nu a putut să scoată de la Barna un cuvânt despre criza politică generată de demiterea lui Vlad Voiculescu. „Subiectul e depășit și depășit va rămâne”, a spus acesta.

„Cam de o lună țin un jurnal și veți găsi cu siguranță în jurnalul meu, după ce mă voi lăsa de politică, detalierea aproape stenogramică a dialogului (n.r. - cu Florin Cîțu)”, a transmis Dan Barna. Întrebat despre când va scoate acest jurnal, Barna a răspuns: „După ce mă voi lăsa de politică”.

În final, Barna a vorbit despre momentul de acum aproape două spătămâni. „[Premierul] mi-a comunicat că a decis să-l demită pe Vlad Voiculescu, este un episod încheiat și depășit. Am comunicat deja, am postat și pe Facebook, informația aceasta nu înțeleg de ce o reluăm la o săptămână și jumătate. Nu simt nevoia să mai vorbesc despre acest lucru fiindcă este un episod încheiat pentru mine”, a conchis liderul USR-PLUS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel