Dan Barna, despre revenirea lui  Vlad Voiculescu la Sănătate: Asta va decide actualul ministru
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dan Barna: Vlad Voiculescu a făcut ceea ce trebuia să facă în perioada în care a fost ministru
Dan Barna: Vlad Voiculescu a făcut ceea ce trebuia să facă în perioada în care a fost ministru
Dan Barna a precizat, miercuri seara la TVR, că noul ministrul al Sănătăţii, Ioana Mihăilă, va decide dacă Vlad Voiculescu, va ocupa o funcţie în minister.

"Asta va decide actualul ministru al Sănătăţii. De astăzi vorbim de mandatul Ioana Mihăilă la Ministerul Sănătăţii, este decizia ei cum îşi va construi echipa de consilieri. Este decizia ministrului Sănătăţii, exact cum este decizia tuturor miniştrilor din acest cabinet din toate cele trei partide să-şi construiască echipa şi să-şi definească consilierii şi oamenii pe care se bazează. Vlad Voiculescu rămâne în continuare un om important pentru USR PLUS, o resursă şi un om politic important care, sunt convins, după acest episod pe termen lung va fi un politician care va fi prezent o lungă perioadă de timp în politica din România”, a declarat Dan Barna, miercuri seară, la TVR.

"În esenţă, ceea ce i s-a reproşat a fost o neperformanţă în zona de comunicare pentru că alte elemente concrete nu am văzut să fie prezentate în toată această perioadă. (..) Presiunea a fost foarte mare, evident că unele aspecte din comunicare nu au fost poate cele mai fericite, dar dincolo de asta, poziţia noastră a fost că Vlad Voiculescu a făcut ceea ce trebuia să facă în perioada în care a fost ministru”, a afirmat vicepremierul Dan Barna.

Ioana Mihăilă a declarat, miercuri seara în prima conferință de presă de la Ministerul Sănătății că va  continua proiectele inițiate de Vlad Voiculescu, cel care a numit-o în februarie 2021 în funcția de secretar de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel