România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 18 oct 2019 / 15:03
Dan Barna, declarații după negocierile cu PNL, pentru Guvernul Orban. ”E un mesaj că lucrurile se schimbă în România”
Dan Barna face primele declarații după negocierile cu PNL pentru susținerea Guvernului Orban. 

Dan Barna a spus ce a discutat cu delegația PNL și anume despre ”Secția Specială, Legile Justiției, radarul pădurilor și măsuri pentru oprirea tăierilor ilegale de păduri. Am discutat și despre comisarul european, premierul desemnat a confirmat că intenționează să existe o dezbatere la nivel parlamentar asupra nominalizării care va fi făcută, pentru a ne asigura că nu mai trimitem o persoană care să nu îndeplinească criteriile de integritate și să fie o persoană care să aibă un sprijin real.”

Întrebat dacă susține Guvernul PNL, Dan Barna a răspuns că ”a fost o primă discuție, o să vedem ce se va întâmpla luni și marți cu inițiativele despre care am vorbit: fără penali, primar în două tururi, recurs compensatoriu. O să ne vedem marți după-amiază sau miercuri dimineață pentru încă o rundă de consultări”. 

Liderul USR a mai spus că a existat o deschidere din partea PNL la problemele ridicate de USR. ”Au spus că susțin, urmărează sî întreprindă și dialog și negocieri cu celelalte partide care contează în construcția majorității” a mai declarat Dan Barna. 

Nu a existat o discuție pe lista de miniștri. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro