Dan Barna, declarații după negocierile cu PNL, pentru Guvernul Orban. ”E un mesaj că lucrurile se schimbă în România”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dan Barna face primele declarații după negocierile cu PNL pentru susținerea Guvernului Orban. 

Dan Barna a spus ce a discutat cu delegația PNL și anume despre ”Secția Specială, Legile Justiției, radarul pădurilor și măsuri pentru oprirea tăierilor ilegale de păduri. Am discutat și despre comisarul european, premierul desemnat a confirmat că intenționează să existe o dezbatere la nivel parlamentar asupra nominalizării care va fi făcută, pentru a ne asigura că nu mai trimitem o persoană care să nu îndeplinească criteriile de integritate și să fie o persoană care să aibă un sprijin real.”

Întrebat dacă susține Guvernul PNL, Dan Barna a răspuns că ”a fost o primă discuție, o să vedem ce se va întâmpla luni și marți cu inițiativele despre care am vorbit: fără penali, primar în două tururi, recurs compensatoriu. O să ne vedem marți după-amiază sau miercuri dimineață pentru încă o rundă de consultări”. 

Liderul USR a mai spus că a existat o deschidere din partea PNL la problemele ridicate de USR. ”Au spus că susțin, urmărează sî întreprindă și dialog și negocieri cu celelalte partide care contează în construcția majorității” a mai declarat Dan Barna. 

Nu a existat o discuție pe lista de miniștri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel