Dan Barna cere să fie anchetat de DNA. Solicitare de urgență către DLAF, după ancheta Rise Project
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Dan Barna/ Foto Agerpres
Dan Barna/ Foto Agerpres
Dan Barna, solicitare de ultimă oră după anchete Rise Project, care a ajuns pe masa anchetatorilor. 

”Au început cu contractele cu statul, apoi cu paginile fake pe Facebook, iar acum folosesc articolul Rise ca să implice DLAF - un organism aflat în coordonarea directă a contracandidatei mele, Viorica Dăncilă.

Dar finalul nu este aici. S-a ieșit din dezbaterea asupra unei anchete jurnalistice legitime. Intuiesc acum că următorul pas al campaniei lor este să mă ducă la DNA. Doar că eu am multă încredere în DNA, o instituție care, fără a fi perfectă, și-a demonstrat de multe ori profesionalismul și independența.

De aceea solicit DLAF să trimită de urgență documentele la DNA pentru că știm că asta e comanda politică pe care au primit-o. Nu sunt nereguli în acele proiecte, am răspuns deschis tuturor întrebărilor, atât jurnaliștilor de la Rise, cât și colegilor mei din USR și tuturor celor care au solicitat detalii despre acest subiect. Mai multe autorități de monitorizare le-au verificat de-a lungul timpului, vreau să o facă și DNA în a cărei imparțialitate cred.” scrie, printre altele, pe Facebook, Dan Barna, candidatul USR-PLUS, la prezidențiale, despre ancheta jurnalistică Rise Project, ce a ajuns pe DLAF, pentru investigare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel