Dan Barna, calcule la Capitală, la locale USR - PNL. ”Nu avem despre ce să discutăm”
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Dan Barna, liderul USR, a explicat într-o emisiune tv care sunt strategiile pentru a câștiga primăria Capitalei, în funcție de câte tururi vor fi, până la urmă, pentru alegerile locale.

Invitat la Realitatea Plus, Dan Barna a spus că sunt două strategii: 

”Și ei, PNL, înțeleg la fel de bine că dacă vom avea doi sau trei candidații împotriva Gabrielei Firea în primul tur mergem degeaba la alegeri. Sunt două strategii diferite, în funcție de cum avem un tur sau două. Ideea cu mai mulți candidați este sinucigașă. Dacă sondajele și alegerile primare vor arăta că PNL ar trebui să sprijine candidatul USR-PLUS, având alegeri în două tururi scenariul ăsta e: PNL va avea candidat, USR va avea candidat, fără dubiu. Dacă din alegerile primare candidatul PNL este cel câștigător, noi îl susținem. Dacă nu există un proces din care un eventual candidat PNL să fie deasupra candidaților noștri, Nicușor Dan sau Vlad Voiculescu, atunci nu avem despre ce să discutăm. La un singur tur trebuie proces de selecție la alegerile primare, iar cel care este susținut de bucureșteni ca fiind cel mai bun candidat pe acela îl vom susține cu toții. E cea mai traspareantă variantă”, a explicat Dan Barna.

”Pentru că suntem exact în secvența de acum patru ani când Nicușor Dan era candidatul cel mai bine situat, PNL a insistat cu dl. Predoiu, pe niște sondaje croșetate la călcâie, și rezultatul a fost cel care s-a vazut la urne. Noi trebuie să avem un candidat unic la București”, a completat Dan Barna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel