Dan Barna, anchetat. Hoandră a izbucnit: Nu mai dezinformați! Ce țară e asta?! Potoliți-vă că nu suntem proști
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Octavian Hoandră, Realitatea TV
Octavian Hoandră, Realitatea TV
Octavian Hoandră a izbucnit când a auzit că Dan Barna vrea să fie anchetat de DNA.

Dan Barna a cerut ca ancheta proiectelor sale pe bani europeni să fie preluată de DNA, instituție în care spune că are încredere, în comparație cu Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă (DLAF).

Sâmbătă seară, în emisiunea lui Cozmin Gușă, Adrian Echert, președintele filialei județene USR Sibiu, a reiterat ce spune Dan Barna și anume că DLAF este în subordinea Vioricăi Dăncilă. În realitatea, DLAF este un organism al României, în relație cu OLAF.

Octavian Hoandră l-a întrerupt pe Adrian Echert și l-a rugat să înceteze dezinformarea.

”DLAF nu este în subordinea nimănui! DLAF este un organism independent de anchetă! Nu mai dezinformați! Lumea nu este proastă. Opriți-vă!”, a zis Octavian Hoandră la Realitatea TV în emisiunea lui Cozmin Gușă.

”Vine Dan Barna și cere să fie anchetat de cine vrea el! Ce țară e asta?! Sunteți normali? Potoliți-vă că nu suntem proști”, a conchis jurnalistul.

Barna spune că e transparent, dar totuși vrea doar la DNA

Liderul USR şi candidatul alianţei USR-PLUS la alegerile prezidenţiale din noiembrie, Dan Barna, a declarat vineri că a cerut mutarea anchetei în ceea ce priveşte proiectele sale cu fonduri europene de la DLAF pentru că ”instituţia se află în subordinea Guvernului condus de Viorica Dăncilă”.

”Nu vreau să fiu verificat de doamna Dăncilă. Este ridicol şi absurd. Sunt total transparent, total deschis, dar vreau ca verificarea să fie făcută de o instituţie care nu este subordonată politic unui contracandidat direct. E foarte simplu. (...) Sunt foarte mândru de activitatea mea de consultant, nu este nimic ascuns şi nimic ilegal în această activitate. Dar am o aşteptare legitimă ca verificările să fie făcute de o instituţie independentă politic în campania electorală", a spus liderul USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel