Dan Bălan, fostul lider al trupei O-zone, e captiv în teatrul de război din Kiev! A vrut să părăsească zona de conflict cu o aeronavă dar nu a reuşit
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Dan Bălan nu poate ajunge la domiciliul său din Statele Unite ale Americii. Este în continuare captiv în capitala Ucrainei, cel mai bombardat oraș de către trupele rusești.

Potrivit cancan.ro, milionarul Dan Bălan ar fi încercat din răsputeri să găsească o aeronavă care să îl transporte afară din zona de conflict, însă fără succes. Se pare că toată agoniseala "de milioane" de pe urma concertelor şi contractelor cu televiziunea nu-i sunt de niciun folos acum. Iar dacă banul nu poate fi de ajutor într-un moment de criză sau, de ce nu, de viaţă şi de moarte, atunci când?

Avere de peste 10 milioane de euro, egală cu zero în momente "de foc"

Una dintre măsurile adoptate de către autoritățile din Ucraina a fost suspendarea zborurilor, fapt ce a ridicat serioase probleme chiar și pentru un star internațional cum este Dan Bălan. Într-un interviu din anii trecuţi, Dan Bălan se lăuda cu o avere impresionantă de peste zece milioane de euro din drepturile de difuzare a pieselor, concerte şi contracte de imagine. Din banii adunaţi, şi-a achiziţionat un apartament de lux în inima New York-ului. La ce bun dacă, iată, astăzi, în cea mai tensionată zi din istoria internaţională din ultimii ani, vedeta nu poate găsi o cale să zboare în afara zonei de conflict. A încercat deja să facă rost de o aeronavă privată însă fără succes.

Dan şi Arsenium pot ieşi din Ucraina doar pe cale terestră. Zborurile au fost suspendate

Surse apropiate starului au relatat că Dan Bălan și fostul coleg de trupă, Arsenium, au avut un dialog în care Dan s-ar fi plâns că a încercat din răsputeri să găsească un mijloc de transport aerian care să-l ducă dincolo de granițele Ucrainei, dar că singura soluție rămâne cea terestră, cozile către vamă fiind extrem de aglomerate. În plus, accesul se face cu dificultate şi asta pentru că sunt foarte mulţi cetățeni dornici să evadeze şi să iasă din bătaia proiectilelor. Republica Moldova, țara natală a lui Dan Bălan, a declarat stare de urgență și oferă tot suportul pentru ucrainienii care vor să se refugieze în vecinătate.

În dimineața zilei curente, Vladimir Putin a invadat mai multe teritorii din Ucraina printre care Odesa, Harkov și Nipru. Punctul țintă al atacurilor a fost, însă, aeroportul din Kiev, unde s-au auzit mai multe explozii, iar sirenele de război au instaurat panica printre locuitorii capitalei Ucrainei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel