Dan Badea, despre emisiunea iUmor. A dat din casă: Îi fac să conștientizeze ce urmează
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Dan Badea a vorbit despre emisiunea iUmor, de la Antena 1, și a dat din casă. Cum se desfășoară lucrurile la filmări pentru vedeta de stand-up comedy.

Aflat la filmările pentru cel de-al optulea sezon iUmor, emisiunea care va fi difuzată începând din 22 februarie, în fiecare sâmbãtã, de la ora 20:00, la Antena 1, prezentatorul show-ului, Dan Badea, vorbește despre emoțiile pe care le are de fiecare dată când apare în fața juraților în calitate de invitat special, dar și cum un număr reușit pe scena iUmor îți poate garanta succesul la nivel național.

"Chiar și eu am emoți"

"De fiecare dată când urc pe scena iUmor am emoții. Încerc să le dau aripi concurenților și să îi fac să conștientizeze cumva ce urmează să se întâmple pe scenă și care sunt diferențele între o sală de stand-up și platoul de filmare iUmor. Consider că sunt ușor avantajați cei care nu au mai fost în săli de stand-up, pentru că reperele noastre se bazează pe public, iar la iUmor este un platou de televiziune, publicul este departe, nu se creează acea intimitate și acea conexiune.

Am urcat pe scena iUmor, dar când ajung în fața juraților chiar și eu am emoții și aștept reacția lor și a publicului. Dacă reușești la iUmor să stârnești râsete, să îți faci numărul bine, nu există sală din țara asta pe care să nu o poți cuceri!", a declarat Dan Badea, prezentatorul iUmor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel