Urmărește emisiunea live
Dan Alexa şi-a anunţat demisia de la Astra Giurgiu
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Astra Giurgu a fost "lovită" de două ori duminică seara, 21 iulie. După eșecul suferit în Copou, în fața clubului Poli Iași, scor 0-1, gruparea patronată de Ioan Niculae a rămas fără antrenor.

La finalul partidei cu formația pregătită de Mihai Teja, antrenorul Dan Alexa și-a anunţat demisia.

"Iași este o echipă cu jucători buni. Din păcate suferim din punct de vedere calitativ, jucătorii care trebuie să facă diferența au venit foarte târziu. Este nevoie de jucători, am vorbit cu domnul Nicolae, dânsul a hotărât să facă echipa. din păcate jucătorii pe care noi i-am dorit foarte mult au întârziat să apară. Nu aș vrea să îl păcălesc pe domnul Nicolae, din păcate echipa e mai modestă decât anul trecut.

Mă gândesc să renunț pentru că obiectivul de câștigarea campionatului e foarte greu de împlinit. Nu știu dacă avem lot de play-off. O să vorbescu și cu dânsul, nu vreau să îl păcălesc. Îl respect foarte mult, mi-a oferit o șansă. Când am refuzat prima dată, m-a luat încă o dată. Nu este lașitate și el este conștient că avem neoive de întăriri. Îi mulțumesc că a oferit toate condițiile pentru a aduce jucătorii ăștia. Este o decizie pe care am luat-o și cu asta basta", a spus Dan Alexa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel