Dan Alexa, ATACAT de suporterii lui UTA: „Se pot întâmpla NENOROCIRI”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
La finalul sezonului din Liga 2, Dan Alexa a fost atacat de suporterii UTA, după ce aceștia au dat buzna peste autocarul Rapidului.

Rapid s-a impus în fața UTA, scor 2-1, iar înfrângerea nu le-a picat bine suporterilor arădeni. La finalul meciului, suporterii UTA Arad au plecat direct spre autocarul Rapidului și l-au atacat pe tehnicianul Dan Alexa.

Dan Alexa a povestit că, în timp ce mergea către autocar, suporterii UTA Arad au ajuns la el. Veniseră să-l lovească, dar el a reușit să se apere. Tehnicianul a precizat că suporterii aveau „ceva în mână”, gândindu-se că poate să fi fost vorba chiar și de un cuțit. 

Totuși, Dan Alexa a precizat că nu vrea să acuze firma de pază, dar incidentele de acest gen „nu au ce să caute în fotbal”.

„Se pot întâmpla nenorociri. Au ajuns lângă autocar şi normal că trebuia să mă apăr. Mergeam către autocar şi au ajuns la mine. Cu mine aveau treabă. Nu m-au lovit, dar veniseră să lovească. N-au afectat niciun jucător de-ai noştri, ei aveau ce aveau cu mine.

M-am apărat. Nu ştiu ce aveau în mână, poate aveau cuţit, ceva, nu puteai să ştii. Nu vreau să acuz firma de pază. Dar asemenea incidente n-au ce să caute în fotbal. Se pot întâmpla nenorociri. Nu ştiu câţi suporteri erau”, a spus Dan Alexa la Look Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel