Dâmbovița: Un copil de șase ani a murit după ce a făcut baie
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
ambulanta
ambulanta

Tragedie în comuna Morteni, județul Dâmbovița! Un băiat  în vârstă de șase ani a murit, după ce i s-a făcut rău în cadă.

Nefericitul eveniment s-a produs din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Băiatul se afla în cadă alături de sora lui. Mama celor doi copii le-a făcut baie, apoi i-a lăsat acolo. Ulterior, femeia a revenit în încăpere, constatând că micuții sunt în stare de inconştienţă. Victimele au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Găeşti, unde băiatul în vârstă de șase ani a murit, în ciuda eforturilor doctorilor de a-l salva. Sora lui, în vârstă de 11 ani, a rămas internată la spital.

Doctorii spun că băiatul de şase ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon. Intoxicaţia s-ar fi produs, se pare, din cauza unei imporovizaţii la instalaţia de încălzire a apei. "Băiatul a venit în stop cardio-respirator, cu tensiune zero, puls zero. Se pare că a fost o intoxicaţie cu monoxid de carbon, pentru că familia folosea un aparat pentru încălzirea apei, iar instantul era racordat la o butelie", a declarat directorul spitalului Găeşti, Elena Olaru, potrivit Antena 3.

Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz, notează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel