Data publicării:

Dacia Spring, prețul,  pe site-ul Dacia din Ungaria

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Românii ar avea Dacia Spring la un preț de circa  8.500 euro
Românii ar avea Dacia Spring la un preț de circa  8.500 euro
Lansat luna aceasta în cadrul Renault eWays,  Dacia Sring, primul model electric al constructorului francez, nu afișa și prețul. 

Zilele acestea, odată cu lansarea campaniei de rezervări a  modelului  Dacia Spring, fabricat în China, pe site-ul Dacia din Ungaria a apărut o informație legată de prețul  modelului.

Prețul Dacia Spring în Ungaria va fi de circa 17.800 euro pentru primele 100 modele  comandate în campania de pre-comandă, ceea ce înseamnă că primii 100 de clienți vor achita mai puțin de 11.000 euro, dacă se ia în calcul stimulentul oferit de statul ungur pentru achiziția de mașini electrice, Pentru o rezervare a mașinii, clienții trebuie să plătească 273 de euro.

Vezi și: Dacia Spring electrică, lansată oficial astăzi. Prețul versiunii, atractiv

Bonusul oferit de statul român prin Program Rabla este de 45.000 lei (9.240 euro) pentru un model electric, ceea ce înseamnă că, dacă prețul anunțat în Ungaria s-ar aplica și în România, respectiv de 16.700 de euro,  românii ar avea Dacia Spring la un preț de circa  8.500 euro.

Totodată, programul Rabla Plus poate fi accesat împreună cu Rabla Clasic, însemnând că la cumpărarea unei mașini electrice și casarea celei vechi ajutorul oferit de statul român poate ajunge chiar și la 51.500 lei (circa 10.500 euro!).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel