Dacia Logan, locul doi în clasamentul "Legende pe roți" pentru perioada 2000 - 2010
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
logan cutie automata
logan cutie automata

Dacia Logan a ocupat locul secund în competiţia "Legende pe roţi" pentru perioada 2000 - 2010, organizată on line de revista Automotive News Europe şi compania de consultanţă auto MSX International.

"Concursul, desfăşurat on-line, a inclus 14 secţiuni, fiecare acoperind câte o etapă din istoria automobilului. Clasamentul pentru fiecare perioadă a fost realizat în urma voturilor a peste 100.000 de participanţi, care au avut de ales între zece modele preselectate de un grup de specialişti în domeniul auto", se arată într-un comunicat al Automobile Dacia.

Dacia Logan s-a clasat pe locul secund în topul modelelor care au marcat primul deceniu al secolului 21, în secţiunea pentru anii 2000 - 2010, fiind depăşită de Mercedes Benz SL, în timp ce locul al treilea a fost ocupat de modelul electric Tesla Roadster.

Lansat în 2004, la început într-o singură versiune de caroserie, cu două motorizări pe benzină, Dacia a produs cu brandul Logan o familie de modele, care cuprinde, alături de berlină, un break, o furgonetă şi un pick-up.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel