Dacă faci parte dintre acești nativi, pregătește-te de o ”dragoste de o vară”. Sunteți cam aerieni, dar aveți ocazia pentru introspecție
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Mario Wallner)
Sursă foto: Pexels (Mario Wallner)
Astrologul DC News vine cu previziunile pentru o zodie vizată de săgeata lui Cupidon. 

Marte a intrat în Berbec, unde va sta până pe 2 iulie și începe un nou ciclu marțian de 2 ani, odată cu Jupiter în Berbec. Deci Marte, energia pură și Jupiter, abundență, amplificarea, deci vă dați seama ce este acum pe cer și ce se poate întâmpla și în viața noastră. Genul acesta de conjuncție ne ajută să ne folosim energia într-un mod pozitiv dacă vrem. 

”Conjuncția Jupiter - Marte se întâmplă la voi în casa a șaptea. V-am spus, la voi pot apărea veșnicele situații. Vă certați cu partenerul, vreți să divorțați, vă reluați relația, stați în conflicte, cunoașteți pe cineva și lucrurile se întâmplă așa, cum au francezii, un ”coup de foudre”, dragoste la prima vedere. Vă săgetează Cupidon imediat.

Vine vara! O dragoste de o vară tot timpul e descrisă în romane, e ceva minunat. Doar că voi odată instalați într-o relație pe repede înainte voi o luați a bună și s-ar putea să nu fie chiar atât de bună și să fie doar un zvâc. Aveți grijă pe cine cunoașteți, cum o faceți și cu cine vă împreunați zilele acestea. 

Aveți nevoie de curajul de a ieși dintr-o relație disfuncțională

Pentru cei care au o relație care nu mai funcționează și ați făcut deja tot ceea ce se putea face, eu aș zice să nu mai așteptați, să suferiți și să luați o decizie. Ăsta este un proces destul de greu, care pentru unele persoane se poate întâmpla de pe o zi pe alta, dar pentru altele nu se poate întâmpla așa repede, este destul de greu. Eu vă invit să fiți mai curajoși. 

Este o perioadă extraordinară să legați parteneriate profesionale, mai ales dacă aveți o afacere. Cu Venus acolo, în casa a opta, Mercur își oprește retrogradarea în careu cu Saturn, dar poate la un moment dat ați avut o negociere sau o discuție despre un potențial proiect și nu s-a întâmplat, poate fi reluat acum. E adevărat, reluat fără condițiile din trecut. O să ziceți ”vrei să îl facem? Acum s-au schimbat condițiile”. Îndrăzniți, pentru că se va putea. Teoretic, se va putea cu siguranță. 

Luna nouă de mâine din casa a noua vă obligă să vă uitați puțin la principiile voastre de viață. Vă și ajută, că este în același element cu al vostru. Vă scoate din rutina zilei și vă puneți întrebări filozofice în săptămâna ce urmează. Până la urmă de ce să nu o faceți. Chiar vă invit”, a spus astrologul DC News, Daniela Simulescu, despre nativii Balanță, în horoscopul perioadei 30 mai - 5 iunie. 

Tarot, etalare, în iunie, pentru Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Taur, Berbec, Scorpion, Pești

Berbec/ Ascendent în Berbec

E momentul să începi, să începi chiar acum. Ai oportunități peste tot în jurul tău, pur și simplu trebuie să treci la treabă, să îți verși energia în lucrurile care contează pentru tine. Încearcă să atragi mai mult pentru tine, permite-ți să lupți pentru tine însuți. Ai mai multe planete în acest semn care îți dau forța necesară pentru a putea „muta munții din loc”.

Taur/ Ascendent în Taur

S-ar putea să ai revelații cu privire la cum anume ai vrea să fie viața ta în viitor, ce anume vrei să faci pe mai departe. Cum a fost viața ta până acum și cum ai vrea să o schimbi în viitor. O să lucrezi cu „cine ești tu” și cel mai important lucru în iunie este că o să te accepți, cu bune și cu rele. Luna iunie vine cu sinceritatea față de propria ta persoană. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel