Dacă ești în zodia Taur, Fecioară sau Capricorn, ai toate șansele! Noroc pe linie până în 29 iunie
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Trei zodii vor avea șanse neașteptate de la astre. 

Saturn va fi în mers direct până în 29 iunie, moment când va începe retrogradarea, ceea ce va dura până în 15 noiembrie 2024. Asta înseamnă că fie care semn zodiacal va învăța lecții importante de la Lordul Karmei, arată astrosens.ro. 

Cum va influența Saturn până în 29 semnele de pământ: 

Taur/Ascendent în Taur

În perioada 7-17 martie 2023, când Saturn a tranzitat Casa a XI-a pentru Tauri, s-ar putea să fi avut loc schimbări semnificative în relația cu prietenii și în conexiunile sociale. Această casă, sub influența Vărsătorului, controlează aspecte precum prietenia, comunitățile, justiția socială și angajamentul umanitar.

E posibil să fi simțit o presiune anume sau dificultăți în interacțiunile cu grupurile de prieteni sau în implicarea în anumite colective. Această perioadă de tranzit al lui Saturn a putut fi marcată de schimbări sau limitări în sfera socială.

În același timp, acest tranzit a putut aduce și o creștere a energiei și încrederii în sine pentru Tauri, facilitând luarea deciziilor importante legate de carieră și orientarea atenției către planurile de viitor. Având în vedere că Casa a XI-a este asociată și cu visele și aspirațiile, claritatea oferită de Saturn poate ajuta la transformarea acestora în realitate.

Vezi continuarea pe Astrosens.ro>>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel