Dacă ești în zodia Berbec, Fecioară, Scorpion sau Capricorn trebuie să citești asta. E de bine!
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Horoscop: Zodiile cu succes în viață/ foto ilustrativ pixabay
Horoscop: Zodiile cu succes în viață/ foto ilustrativ pixabay
Nativii din zodiile Berbec, Fecioară, Scorpion sau Capricorn sunt uniți de un aspect senzațional. 

Potrivit astrologului Lauren Ash, elementele din astrograma noastră ce vorbesc despre norocul şi destinul nostru sunt date de poziţia sau semnul în care se afla Jupiter în momentul naşterii noastre şi Nodul Nord. Jupiter în harta noastră natală vorbeşte despre avere şi noroc, iar Nodul Nord oferă indicii despre destin, chemarea personală, orientarea profesională. Ash spune că a avea mai multe planete sau Nodul Nord în casa a 10-a, casa profesiei, relevă dacă te-ai născut cu noroc în cariera ta.

”Acesta este un semn al cuiva care va lăsa o amprentă sau o schimbare majoră în domeniul său. Acești oameni simt că identitatea și fericirea lor sunt strâns legate de capacitatea lor de a realiza lucruri în viață”, explică Ash. 

Care sunt cele patru zodii de succes?

Berbec

Primul semn de foc al zodiacului se poate simţi destinat să ducă o viaţă împlinită pe bună dreptate. Nu te temi de riscuri sau de obstacole, iar competitivitatea ta alimentează mentalitatea ta de învingător. Nu doar asta, dar şi faptul că eşti un semn cardinal te înzestrează cu abilitatea de a veni cu tot felul de idei inovatoare. pur şi simplu, nimic nu îţi stă în cale când ai ochii ţintiţi spre un scop.

„Berbecii sunt cei mai curajoși în a-și urmări obiectivele”, explică Ash pentru Bustle. „Nu se mulțumesc să urmeze un plan pentru succes – ei preferă să fie primii sau cei mai buni în ceva.” Chiar dacă șansele sunt împotriva ta, ai rezistența și determinarea de a încerca din nou până când ajungi pe primul loc.

Fecioară

Nimic nu scapă ochiului tău critic! În plus, nevoia ta de a pava mereu drumul către succes şi pentru alţii şi de a fi cea mai bună versiune a ta sunt elementele care atrag succesul spre tine. Nu te temi niciodată de muncă şi nu oricum, ci la standarde înalte. Fiind un semn de Pământ, atitudinea echilibrată şi calculată te ajută să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, dar ai şi o notă de flexibilitate, întrucât Fecioara este un semn mutabil.

”Acest lucru înseamnă că sunt dispuși să-și ajusteze planurile pentru a găzdui noile oportunități mai ușor decât celelalte semne”, mai adaugă astrologul Lauren Ash.

În această combinaţie, flexibilitatea şi perfecţionismul nu dau greş niciodată. Dar Fecioarele nu ţin neapărat să aibă succes doar la locul de muncă sau în afaceri, ci chiar şi în viaţa de zi cu zi, fie că doreşte să organizeze petrecerea perfectă cu prietenii lor sau să ducă un hobby de la nivel amator la nivel profesionist.

Citește continuarea pe astrosens.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel