Dacă bei bere fără alcool, poţi avea surprize la alcooltest - VIDEO
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un polițist face furori pe YouTube după ce s-a apucat de vlogging. Cunoscut în mediul online sub numele de Tavi Perțea, polițistul încearcă să îi educe pe șoferii cu ajutorul unor clipuri explicative.

„Ultimul video din seria cu alcooltestul din dotarea poliției rutiere! Am păstrat acest vlog pentru final, deoarece este cea mai mare surpriză. Am băut o bere fără alcool cu fructe și o bere fără alcool simplă. Rezultatul înregistrat de etilotest este surprinzător. Veți află dacă este un mit că iese alcoolemie de la berea fără alcool” scrie vloggerul în descrierea clipului postat pe YouTube.

Înainte de a consuma doua beri fără alcool el a arătat că aparatul etilotest funcționează perfect, acesta având calibrarea făcută până în luna martie 2021.

După o bere fără alcool cu fructe și o bere fără alcool simplă rezultatul este surprinzător

Astfel, după consumul unei beri cu aromă de fructe aparatul etilotest arată 0.00 mg/l alcool în aerul expirat; După obținerea acestui rezultat vloggerul mai bea încă o bere, și aceasta fără alcool, iar spre surprinderea lui aparatul arată 0.08 mg/l alcool în aerul expirat;

După un minut bărbatul mai face un test, iar de data aceasta rezultatul este 0.00 mg/l, scrie promotor.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel