Dacă ați cumpărat aceste LĂMÂI din Profi sau din Carrefour, nu le consumați. Trebuie să le distrugeți sau să le returnați
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Vin de la ANSVSA două alerte alimentare cu privire la lămâile cumpărate din Profi sau Carrefour.

”PROFI acordă prioritate siguranței alimentare, motiv pentru care vă informăm că furnizorul SC ANDROS STIL SRL a inițiat retragerea de la comercializare şi rechemarea de la client a produselor LAMAI - ORIGINE TURCIA, lot 75416 si LAMAI PLASA 500G – TURCIA lot 75561, ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide.

Se recomandă persoanelor care dețin produsele descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazin în perioada 25.02.2023 – 17.03.2023, urmând să primească în schimb contravaloarea lor.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create!” arată o alertă ANSVSA. 

Avertismentul vine și din partea Carrefour. 

”Vă informăm că în urma prelevării unor probe, s-a depistat o depășire a valorilor admise de reziduuri de pesticide. Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următorului lot neconform al produsului LĂMÂI - TURCIA, LOT: 75416. Se dispune retragerea de la comercializare și readucerea în magazine ale produselor în perioada 24.02.2023-17.03.2023. Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, solicităm clienților să NU CONSUME ACEST PRODUS” anunță alerta alimentară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel