Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te pentru schimbări majore! Previziuni tari și pentru Rac, Vărsător, Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
O zodie va primi, în această săptămână, unele vești care, pe moment, „nu îi vor conveni”.

„Ați simțit că ați stagnat, că ați stat pe loc. Mercur se duce în Casa 3, mai respirați, vedeți și alte perspective, sunteți dispuși să comunicați. Soarele se apropie de Casa 4, este binișor. Veți primi niște vești care, pe moment, nu vă vor conveni, dar orice criză este o mare oportunitate în săptămâna aceasta. Analizați. Va fi un mare pas înainte!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Săgetător și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Sunt cele mai bune vești pentru Berbec, Leu, Rac și alte zodii. Mulți bani, promovare la job în curând, căsătorie!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Îți vei înnăbuși orice tentă de agresivitate. Adică vei avea chef să faci și să zici multe, dar pe undeva îți dai seama singur că nu are rost. 

Taur

Vei fi nevoit mai mult ca în alte zile să împaci planul profesional cu acela personal. Familia are nevoie de tine, dar ai și proiecte importante. 

Gemeni

Schimbarea de ieri a lui Mercur te ține deocamdată pe un drum liniștit. Încerci să îți păstrezi controlul și să nu exagerezi cu absolut nimic. 

Rac

Vei resimți o preocupare în creștere pentru partea financiară. Ești mai grijuliu când ai de făcut o cheltuială sau când vrei să închei un contract. 

Leu

Multitudinea de emoții care te însoțește îți poate dezechilibra rutina zilei. Ceilalți vor observa că nu te simți deloc în apele tale și te vor lăsa în pace. 

Fecioară

Astăzi te vei gândi la tot felul de subiecte. Care mai de care mai pesimiste. Dar Mercur îți cere să te concentrezi cât mai mult la serviciu. 

Balanță

Nu este cazul să te plângi prea mult prietenilor despre problemele de acasă. Aceștia chiar nu au cum să te ajute sau să ți le rezolve. 

Scorpion

Te miri și tu câteodată de cât de autoritar poți fi. Sau radical. Dar sunt zile în care chiar trebuie să te impui, mai ales în discuțiile purtate. 

Capricorn

Te minunezi de cum își cheltuiesc alții banii. Dar astrele îți recomandă să nu le oferi sfaturi nesolicitate. Nu le vor asculta. 

Vărsător

Îți pui multe întrebări legate de partener. Este posibil să exagerezi sau chiar să ai nevoie de unele validări din partea lui. 

Pești

Oboseala își va spune cuvântul în absolut orice vei face. Ai vrea o mică pauză, dar îți pasă atât de puțin de tine încât o vei amâna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel