Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te pentru laude. Generozitate, iubire trăită ca în filme
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Pe 22 iulie începe sezonul Leului care va ține până pe 23 august.

Această zodie are niște caracteristici cu totul și cu totul încântătoare dacă faci abstracție de gura mare și ego-ul ușor de rănit. Ca și celelalte zodii are calități și defecte, energie pozitivă și negativă, însă faptul că atrage atenția în mod natural o face să fie mai vizibilă atunci când apare undeva.

- Leii sunt oameni care chiar au o inimă mare, sunt generoși, le place să facă acte de caritate și chiar le pasă de cei pe care îi au în grijă. Dacă nimerești în grija unei persoane cu marcaj de Leu, deși ai auzit că este egoist, eu cred că te va ajuta cu siguranță, sunt oameni cărora le pasă și care vor tot ce e mai bun pentru cei din jurul lor.

- Leii sunt pasionali și trăiesc iubirea ca-n filme. Dramatismul unui Leu ar putea avea valențe pozitive când vine vorba de dragoste, căci atunci când iubesc vor ca tot pământul să fie martor al iubirii lor și vor face în așa fel încât partenerul de viață să simtă că este pe piedestal. Vor vrea cam același lucru la schimb. E nevoie să fie lăudați, apreciați, validați. 

- Leii sunt creativi și vor face orice ca să își poată manifesta arta. În general, au acest suflet de copil, de a obține ceea ce vor aici și acum și de a putea face numai și numai ce le place. 

Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel