Data publicării:

Dacă ai următoarea zodie, apar mari șanse în curând! Toate pot fi ale tale

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
O zodie va fi ajutată de două aspecte importante ce implică planetele Marte şi Venus, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

„Marte în Vărsător vorbește despre următorul pas, despre trecerea la următorul nivel și despre felul în care ne vom găsi propria cale. Cele mai afectate zodii vor fi cele cu marcaj fix: Taur, Leu, Vărsător și Scorpion. Ei sunt cei care vor primi de la Marte energia necesară pentru a face următorul pas, vor vrea să evolueze, să construiască diferit. S-ar putea ca pentru aceștia să apară momente în care să dorească să se rupă de tot, să se schimbe, să inoveze”, a spus Daniela Simulescu.

Pentru cei care au zodia Vărsător sau ascendentul în Vărsător, „în primă fază, apare multă furie”. „Aţi vrea să daţi cu toţi de pământ, aţi vrea să declanşaţi voi propriul război. Marte în Vărsător vă înfurie, vă provoacă, vă înţeapă, vă scoate în faţă. Cu Marte în semnul vostru, ca să nu vă certaţi cu toţi cei din jur, vă recomand sport, plimbări. Deci, Marte o să vă facă să vreţi să fiţi primul, să câştigaţi, să treceţi peste alţii. Şi, pentru că e aproape de un careu cu Uranus şi de o conjuncţie cu Saturn, vă şi porneşte, dar vă ţine şi pe loc şi o să simţiţi că nu mai puteţi. Dar, pe de altă parte, conjuncţia cu Saturn vă ajută să construiţi ceva, să puneţi bazele a ceva”, a spus Daniela Simulescu.

Venus se va întâlni cu Marte și Saturn, dar va face și careu cu Uranus, „ceea ce însemnă că ne poate aduce unele beneficii neașteptate, dar pe care ne putem baza mult timp”.

Cu alte cuvinte, astrele te încurajează să abordezi într-un mod remixat toate domeniile reprezentate de Venus. „Pentru cei care au zodia Vărsător sau ascendentul în Vărsător, este vorba despre frumusețe, carismă, nivel crescut de atractivitate, șanse. Toate pot fi ale tale dacă alegi să îi faci pe plac acestei planete, adică să te iubești mai mult. Și să nu mai petreci timp cu oameni nepotriviți”, a spus Daniela Simulescu.

Continuarea pe astrosens.ro!

 

Lună Plină în Fecioară pe 18 martie 2022

 

Amintim că noua Lună Plină se va forma în zodia Fecioară pe data de 18 martie 2022. Luna Plină în Fecioară vorbește despre curățenie, disciplină, purificare, organizare și vindecare. De fapt, „de nevoia de toate acestea”, a subliniat astrologul Daniela Simulescu.

„Luna este în opoziție cu Soarele, Mercur, Jupiter și Neptun, toate în Pești. Deci, există un risc crescut de haos, debusolare, confuzie în mai toate domeniile vieții. Și trebuie să găsim o metodă prin care să renunțăm la ce este toxic. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești”, a spus Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel