Dacă ai fi invitat la nunta lui Halep, câți bani ar trebui să dai
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Simona Halep
Simona Halep
Simona Halep (29 de ani) s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri Toni Iuruc (42 de ani). Dacă ai fi invitat, câți bani ar trebui să dai?

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, miercuri după-amiază, la Constanța. Martori le-au fost părinții și prietenii apropiați care îi însoțesc și la petrecerea ce are loc într-un local din Mamaia.

Cununia a fost oficiată de primarul Constanței, Vergil Chițac. La petrecere, pe mesele invitaților au fost așezate aranjamente din crini, floarea miresei și alte flori albe. Meniul este, printre altele, cu fructe de mare, pește și friptură. La petrecere au fost invitați să cânte Loredana, Dan Bittman și formația Pindu.

Mirii le-ar fi transmis invitaților să nu aducă „bani în plic”, ci doar flori şi cadouri simbolice.

Presupunând că invitații vor ignora sugestia mirilor și vor pune totuși bani în plic, la ce sumă s-ar putea ridica darul?

Site-ul catdau.ro oferă utilizatorilor posibilitatea de a afla, orientativ, ce sumă să ofere, în funcție de câteva criterii: localitate, relația (frați, nași, prieteni, etc), numărul de persoane (cuplu, cuplu plus copil, etc), venit, locație (restaurant normal, terasă, cantină, etc), dar și ziua în care se desfășoară evenimentul respectiv (vineri, sâmbătă, duminică, în altă zi).

De exemplu, dacă sunteți prieteni cu mirii și aveți un venit între 3.000 și 4.500 RON, având în vedere că evenimentul este în Constanța, într-o zi de miercuri, suma recomandată e între 1000 - 1150 RON. Rămânând la același venit, dacă sunteți colegi sau vecini, suma recomandată e între 750 și 900 RON.

Dacă sunteți rude mai îndepărtate cu un venit de peste 4.500 RON, atunci suma recomandată e între 950 și 1100 RON.

Vezi aici!

Ce nume va avea în buletin Simona Halep după căsătorie

În România, după căsătorie, femeia poate alege dacă își va păstra numele, dacă ia lua numele soțului sau dacă va purta ambele nume de familie.

După căsătoria cu Toni Iuruc, Simona Halep ar fi decis să poarte ambele nume. Astfel, o va chema Simona Halep – Iuruc.

După căsătoria civilă de la Constanța, pentru Simona Halep și soțul său urmează căsătoria religioasă, care va avea loc anul viitor. Până atunci, după ce Simona Halep a devenit astăzi, oficial, soția lui Toni Iuru, cei doi vor petrece într-un club de lux din Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel