D`Economics, cu Alex Vlădescu, la DCNewsTv. Invitații de astăzi: Ionel Scrioșteanu, Alex Lancuzov și Corina Neagu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Alex Vlădescu
Alex Vlădescu
Urmăriți o nouă ediție a emisiunii D`Economics, realizată de către jurnalistul Alex Vlădescu la DCNews și DCNewsTV. 

Emisiunea D`Economics este transmisă, în fiecare vineri, de la ora 16:00, pe DCNews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews. Astăzi, 3 martie 2023, de la ora 16:00, vor avea loc următoarele discuții: 

1. TRANSPORTURILE, LA RAPORT. Câți kilometri de autostradă inaugurăm în 2023? Câți kilometri de cale ferată inaugurăm în 2023? Dar câți km reabilităm? Care sunt principalele tronsoane de autostradă pe care vom putea circula în acest an? Dar de cale ferată? Când vin noile trenuri pe care le achiziționează Autoritatea de Reformă Feroviară? Când se închide CFR Marfă și ce companie a statului îi ia locul? Care sunt proiectele de autostrăzi cu întârzieri? Ce se întâmplă cu Podul de la Brăila, când îl deschidem? Când vom avea contracte semnate pentru proiectarea și execuția întregii autostrăzi? Ce autostrăzi vor fi lărgite la trei benzi pe sens?

Invitați sunt: 

IONEL SCRIOȘTEANU, secretar de stat în Ministerul Transporturilor

ALEX LANCUZOV, jurnalist pe Transporturi, Radio România Actualități


2. PIAȚA MUNCII, SCHIMBĂRI MAJORE. Care sunt cele mai căutate locuri de muncă? Ce locuri de muncă vor fi căutate în viitor? Ce specializări ar trebui să avem? Ce salarii oferă angajatorii acum pentru pozițiile libere? Care sunt cel mai bine plătite posturi? Ce pregătire ar trebui să aibă un tânăr care iese de pe băncile școlii azi și vrea să se angajeze? Ce locuri de muncă sunt în pericol din cauza digitalizării? Ce strategie are statul pentru șomerii români?

Invitată în aceasta a doua parte a emisiunii va fi CORINA NEAGU, specialist resurse umane. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel