Cuza, despre ”relația” cu Ilona Brezoianu: Vreau să spun eu, înainte să o spună presa
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Instagram / Cuza
Foto Instagram / Cuza
Cuza a clarificat în mediul online relația pe care o are cu Ilona Brezoianu.

După ce s-a speculat că cei doi ar fi într-o relație, Cuza a făcut câteva precizări chiar înainte de ziua de naștere a Ilonei Brezoianu.

„Peste câteva ore e ziua ta Ilona Brezoianu... Vreau să spun eu, înainte să o spună presa, suntem... DOAR prieteni.. buni ce-i drept! Te iubesc! LA MULȚI ANI!!!”, a scris Cuza pe contul său de Instagram, unde a publicat și imaginea de mai sus.

Ilona Brezoianu şi Florin Ristei au interpretat spectaculos Harry Styles & Shania Twain

Ilona Brezoianu și Florin Ristei au interpretat Harry Styles & Shania Twain, cu celebra melodie „Man! I Feel Like A Woman!”. Cei doi nu au întâmpinat mari dificultăți la repetiții și s-au bucurat de o piesă distractivă. Au reușit să pună în scenă un moment incredibil, iar transformarea lor i-a lăsat cu gura căscată pe jurați. Ilona Brezoianu și Florin Ristei, care au avut parte de o transformare de zile mari în Harry Styles & Shania Twain, au obținut laude din partea juriului. Cei doi concurenți au reușit să contureze un moment demn de un spectacol, iar prietenia dintre cei doi a fost, din nou, nota definitorie a show-ului.

Emi și Cuza au cântat excepțional Rag'n'Bone Man - „Human”

Emi și Cuza au interpretat Rag'n'Bone Man, cu celebra melodie „Human”. Emi și Cuza au făcut spectacol în pielea personajului Rag'n'Bone Man, cu piesa Human, chiar dacă la repetiții le-a fost puțin greu să cânte cu vocea artistului, care este foarte groasă și are o răgușeală specifică ce dă o notă aparte piesei.

„Piesa nu este grea în sine, dar interpretarea e grea, chestia cu vocea", a spus Cuza. Profesoara de canto, Crina Mardare, a spus ce provocări au întâmpinat concurenții: „Sunt probleme cu versurile, sunt probleme cu pronunția, cu flow-ul, sunt anumite accente care trebuiesc puse, sunt anumite note, linia melodică trebuie cântat așa cum e ea și nu pe undeva prin armonii. Au promis că o să repete, au înțeles despre ce e vorba.”

Cei doi s-au completat excepțional, în ciuda emoțiilor avute. 

„Pe mine, dragilor, m-ați convins! A fost emoție, mi-a plăcut foarte mult acest moment și vocal și atitudine și carismă, dar și conceptul din scenă", a spus Andreea Bălan.

„Când intri într-o chestie atât de grea, este un mesaj teribil. Nu mă judecați! E vorba de concentrare. Tu, Emi, ești Cuzabil. Scena vă iubește, oamenii vă iubesc, noi vă iubim", a spus Cristi Iacob.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel