Cuvintele sfâșietoare spuse de Regina Elisabeta a II-a la ultima plimbare cu iubitul ei ponei Emma
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video The Guardian
Foto: Captură video The Guardian
Află în articol ce a spus Regina Elisabeta a II-a în timpul ultimei plimbări cu poneiul ei.

VEZI ȘI: Gestul făcut de Kate Middleton în ultimele luni de viață ale Reginei Elisabeta a II-a. Pentru William "a făcut o diferență reală"

Regina Elisabeta a II-a și-a iubit foarte mult poneiul ei negru. Emma a devenit un însoțitor adorat de către monarh în ultimii ei ani de viață. Terry Pendry, care se ocupa de herghelia Reginei Elisabeta a II-a, a vorbit într-un podcast recent despre relația fostului monarh cu Emma. Cu doar câteva săptămâni înainte de moartea ei, regina a făcut o ultimă plimbare cu iubitul ei ponei Emma. Ar fi știut că era ultima dată când se întâlneau, scrie Mirror.

După moarte reginei,Pendry și Emma și-au adus un ultim omagiu la înmormântarea ei și i-au salutat sicriul în timp ce acesta era dus la Castelul Windsor. Mulți îndoliați au rămas în lacrimi atunci când au văzut cum calul și-a plecat capul la vederea sicriului reginei.

VEZI ȘI: Regina Elisabeta a II-a avea un telefon mobil de pe care dădea mesaje. Totuși, exista o situație în care nu accepta tehnologia nici în ruptul capului

Regina Elisabeta a insistat să se urce singură pe cal, deși era slăbită

Vorbind într-un podcast, Pendry a dezvăluit momentul în care Regina s-a așezat pe șaua Emmei pentru ultima dată, pe 18 iulie 2022. El a spus că ea a insistat cu curaj să se urce singură, dar a fost era atât de fragilă și micuță că a trebuit să o ajute să coboare de pe cal. Terry Pendry a mers alături de ea ca să nu cadă. Reamintindu-și cuvintele sfâșietoare pe care le-a spus regretatul monarh despre ultima sa plimbare cu Emma, Pendry a spus: „Eram pe picioare, mergând cu ea, și ea s-a uitat în jos la mine și a spus: „Nu mi s-a întâmplat asta de când eram o prințesă, am spus: „Ce? Ea a spus: „Cineva să meargă alături de mine așa”.

VEZI ȘI: Porecla Reginei Camilla, inventată de nepoții săi vitregi. Cum o numesc Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

„Și am spus: „Dacă vrei să mă îndepărtez, mă voi îndepărta, sau mă duc să iau un alt ponei și o să călăresc cu tine”. Ea a spus: „Nu, nu, doar mergi cu mine”. Și i-am spus: „Lasă-mă să-ți fac o poză”. Ea a spus: „Pentru ce vrei să faci asta?”. I-am spus: „Ei bine, ai vrea una pentru albumul tău de însemnări”.

Pendry a surprins momentul cu camera foto

El a spus că regretata Regina a răspuns: „Presupun că ai dreptate”, iar Pendry a surprins momentul cu camera foto. Apoi, a lipit fotografia în albumul ei cu o notă scrisă de mână pentru a marca ocazia. Terry Pendry a călărit cu regina timp de 28 de ani și a fost unul dintre cei mai de încredere și iubiți lucrători ai ei.

Fosta mâna dreaptă a regretatei Regine, Angela Kelly, a fost o altă persoană de încredere. Ea și-a creat o legătură strânsă și confortabilă cu fostul monarh, dar, într-o schimbare rapidă a norocului, după moartea Reginei Elisabeta, ea a plecat de la Windsor și, potrivit informațiilor, Regele Charles i-a interzis să mai dezvăluie secrete regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel