Cutremur în PSD. Un lider local important demisionează
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Șeful organizației municipale a PSD Timișoara, Sebastian Răducanu, a decis să renunțe la funcția obținută în această vară, scrie pressalert.ro .

„Având în vedere situaţia creată recent în plenul Consiliului Municipal Timișoara, când viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care riscă să aducă orașul nostru în incapacitate de plată, încălcând grav principiile social-democrate și disciplina de partid, am decis să îmi înaintez demisia din funcţia de președinte al Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat.

Am luat această decizie pentru a da un semnal de responsabilitate și de schimbare a modului în care înţelegem să facem politică. Rămân în continuare vicepreședinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiș, urmând să mă implic în proiectele politice importante ale partidului", a transmis acesta prin intermediul unui comunicat de presă.

„Am luat act de demisia domnului Răducanu. Astăzi, în cadrul unei şedinte a Biroului Permanent Judeţean, vom numi o conducere interimară a PSD Timişoara. Nu aş vrea să fac comentarii pe acest subiect înainte de acel BPJ", ne-a spus preşedintele PSD Timiş, Sorin Grindeanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel