CUTREMUR cu Oprișan: TOT ce spun e acoperit de corespondență!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marian Oprisan FOTO AGERPRES
Marian Oprisan FOTO AGERPRES
Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a lansat, miercuri, acuzații extrem de grave!

„L-am sesizat pe președintele României, printr-o scrisoare publică, în care i-am spus cum Ministerul Dezvoltării, Ministerul Sănătății și Ludovic Orban refuză să treacă proiectul noului Spital Județean, la care lucrăm de trei ani, proiect care a fost scos la licitație internațională, a fost publicat în jurnalul Uniunii Europene, a fost câștigat de o companie din Slovenia. Ei refuză, de șase luni, să prindă noul proiect al Spitalului Vrancea în strategia națională de sănătate! Nu putem să introducem spre finanțare acest proiect foarte important pentru vrânceni în exercițiul financiar 2021-2027 al Uniunii Europene”, a spus, miercuri, la DC News TV, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan.

„I-am spus domnului Iohannis. O spun și astăzi, în mod deschis, că sper, odată cu spitalul din Sibiu, și noul proiect al spitalului din Focșani să fie introdus în strategia națională de sănătate și finanțat din fonduri europene”, a subliniat aceasta. 

Oprișan, noi acuzații

„De multă vreme, de aproximativ doi ani, avem discuții cu un investitor extrem de serios. S-a făcut proiect, s-a scos la licitație suprafața de teren din curtea spitalului și a fost licitată, concesionată de investitorul respectiv. De șapte luni de zile, Grindă, vrâncean de altfel, și cu ministrul Tătaru și cu conducerea Spitalului Vrancea nu vor să-i dea aviz ca să nu realizeze centrul oncologic de care bolnavii de cancer din Vrancea au atâta nevoie! Oamenii merg la București, la Brașov, merg în alte centre ca să se trateze”, a susținut Oprișan. 

„Faceți acuzații extrem de grave!”, a intervenit imediat Bogdan Chirieac. 

„Eu nu fac acuzații, spun adevărul. Tot ceea ce spun este acoperit de corespondența pe care Consiliul Județean a purtat-o cu toate aceste instituții!”, a zis Oprișan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel