Cursuri de perfecționare în arte vizuale
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
În perioada 23-24 februarie (a.c.) gruparea artistică ARTUT – artă utilă pentru minte și suflet, cunoscută pentru numeroasele expoziții organizate periodic în diferite locații cum ar fi: la Galeria Facultății de Utilaj Tehnologic, Cafeneaua Gloria Jean's din Centrul Vechi, Centrul Cultural Mihai Eminescu, a deschis un nou domeniu de activitate: educația artistică și perfecționare profesională.

„Cursurile pe care ne propunem să le organizăm se adresează celor care deja stăpânesc limbajul fundamental al artelor vizuale, dar care doresc să se perfecționeze prin cursuri practice și prin studiul artei maeștrilor, adică un alt fel de a înțelege istoria artelor. Dorim sa organizăm cinci cursuri care se vor desfășura în weekend. Fiecare curs este independent și își propune o anumită temă. Spre exemplu: Peisaj - cursul nu este o reluare a cursurilor de școală, fiindcă se adresează unor artiști care deja au expus. Expunerea pornește de la unele greșeli frecvente pe care și studenții UNARTE le fac în interpretarea peisajului și încearcă să va familiarizeze cu această știință" susține lectorul Maria Alexe, care alături de Ioana Badea și dr. lector Adrian Branea-UNARTE București, vor interacționa cu cei care doresc să-și perfecționeze tehnica.

Ziua de sâmbătă va fi dedicată unor tehnici picturale specifice impresionismului. Pentru primul curs organizatorii pun la dispoziție materialele necesare.

Locație Punctul de lucru ARTUT este Șoseaua Mihai Bravu nr.10, bloc P22, etaj 9, ap 25, sector 2 interfon 25.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel