Cură de slăbire. Dana Chera - Octavia Geamănu, întâlnire pe holurile televiziunii: S-a uitat MIRATĂ
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Dana Chera s-a întâlnit pe holurile televiziunii cu prezentatoarea știrilor de la Observatorul Antenei 1, Octavia Geamănu în contextul în care pregătea o emisiune cu diete. Moderatoarea Antenei 3 a întrebat-o pe Octavia Geamănu care este secretul siluetei sale. 

"Am venit astăzi la lucru și am dat nas în nas, că așa le scoate Dumnezeu pe toate, cu Octavia Geamănu, cunoscuta prezentatoare de la Observator. Octavia Geamănu știm cu toții cum este, este foarte slabă. Mi-am luat așa un soi de atitudine și i-am zis: 'Octavia, o să fac o emisiune despre diete cu profesorul Alexandru Oproiu. O să zic despre tine, că ești foarte slabă. Spune-mi de ce ești foarte slabă, înseamnă că nu mănânci nimic. Octavia s-a uitat la mine așa mirată și mi-a răspuns: Este vorba despre ADN. Eu mănânc și nu pun pe mine' ", a spus Dana Grecu la Antena 3. 

Moderatoarea a făcut apoi apel către invitatul său:

"Vă rog să-mi spuneți dacă este adevărat. Este ceva în ADN, în structura noastră, care ne poate apăra de caloriile astea, chiar dacă le consumăm. În cazul ăsta, aș dori să-mi iau și eu un ADN mai bun, înțelegeți?" 

"Există într-adevăr și un factor genetic. Este ceva care se moștenește si apare în genomul fiecăruia dintre noi," a răspuns profesorul Alexandru Opriu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel