CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA: Adrian Ungur a pierdut meciul de debut, cu Christian Lindell
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. România a debutat cu stângul în barajul cu Suedia, pentru menţinerea în Grupa I a Zonei Euro-Africane din Cupa Davis.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. Adrian Ungur a fost învins în primul meci al confruntării cu nordicii, de către Christian Lindell, scor 5-7, 6-7 (2), 4-6.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. "Sunt convins că Adi va aduce primul punct. Mie îmi convine rezultatul tragerilor la sorţi. Întotdeauna e bine ca jucătorul tău numărul 1 să joace primul", spunea Andrei Pavel la tragerea la sorţi de joi.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. Căpitanul-nejucător al României a avut parte însă de o surpriză neplăcută. Mare favorit înainte de startul partidei, Adrian Ungur a jucat lamentabil în faţa lui Lindell, 22 de ani, tenisman care ocupă locul 256 în ierarhia ATP, scrie gsp.ro.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. După ce a pierdut primul set, Ungur a avut break avans de fiecare dată în următoarele două acte, însă a fost egalat pe final. Setul doi l-a pierdut la tie-break, 2-7, în timp ce în partea a treia a condus cu 3-0 şi a cedat în cele din urmă cu 4-6.

CUPA DAVIS ROMÂNIA - SUEDIA. Marius Copil va evolua în cel de-al doilea meci al zilei, în faţa lui Elias Ymer, numărul 242 ATP.

Citește și: Adrian Ungur a câștigat turneul de la Tunis și a intrat în top 100 ATP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel