Cupa Davis. România - Maroc, oraşul în care se va desfăşura
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
sursa: youtube
sursa: youtube
Meciul România - Maroc, din Cupa Davis, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Meciul dintre echipele masculine ale României şi Marocului, din turul 2 al Grupei a II-a, zona Europa/Africa, a Cupei Davis, va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 7 şi 8 aprilie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES de Federaţia Română de Tenis.

După consultări cu componenţii echipei României şi cu căpitanul nejucător Gabriel Trifu, s-a decis ca meciul să se joace în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Suprafaţa de joc va fi anunţată ulterior, arată sursa amintită.

'Ne face o mare plăcere să revenim la Cluj-Napoca, în impresionanta Sală Polivalentă, acolo unde Naţionalele de tenis ale României au fost atât de bine primite', a declarat Răzvan Itu, vicepreşedinte al FRT.

[citeste si]

În primul tur al Cupei Davis, Grupa a II-a, România a învins Luxemburgul cu 4-1, la Piatra Neamţ, iar adversara din 7-8 aprilie, Maroc, a dispus cu 3-1 de Georgia, la Marrakech. Polivalenta clujeană ar putea găzdui şi meciul dintre echipele feminine ale României şi Elveţiei, în barajul pentru Grupa Mondială a Fed Cup, pe 21 şi 22 aprilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel