Cupa Angliei: Liverpool, ținută în șah de o formație de liga a treia. Care sunt rezultatele
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
FC Liverpool nu a acces încă în optimile Cupei Angliei, după rezultatul surprinzător cu formația de liga a treia, Shrewsbury.

FC Liverpool, echipă ce domină prima ligă engleză, a remizat partida disputată cu Shrewsbury, formație de ligă a treia, scor 2-2, în șaisprezecimile de finală ale Cupei Angliei, conform Agerpres.

Cormoranii au deschis scorul în prima repriză, prin reușita lui Curtis Jones din minutul 15, iar mai apoi Donald Love a mărit avantajul imediat după pauză.

Cu toate acestea, gazdele nu a renunțat ușor și au reușit să rămână în competiție, după ce Jason Cummings a marcat o dublă, în minutele 65 și 75. În aceste condiții, Liverpool va disputa din nou meciul cu formația de liga a treia.

În schimb, Manchester City și Manchester United s-au calificat fără probleme în optimile de finală, grație victoriilor categorice obținute în meciurile disputate duminică.

Manchester City a dispus cu 4-0 de formația de ligă secundă Fulham, prin golurile lui Ilkay Gundogan (8), Bernardo Silva (19) și Gabriel Jesus (72, 75).

Manchester United a avut o misiune și mai ușoară în fața echipei de liga a treia Tranmere Rovers, în fața căreia s-a impus cu 6-0. Au marcat: Harry Maguire (10), Diogo Dalot (13), Jesse Lingard (16), Phil Jones (41), Anthony Martial (45) și Mason Greenwood (56).

Alte rezultate

 

Brentford FC - Leicester City 0-1

Southampton - Tottenham 1-1

Millwall - Sheffield United 0-2

Reading - Cardiff City 1-1

West Ham - West Bromwich Albion 0-1

Burnley - Norwich City 1-2

Conventry City - Birmingham City 0-0

Newcastle United - Oxford United 0-0

Portsmouth - Barnsley 4-2

Queens Park Rangers - Sheffield Wednesday 1-2

Northampton - Derby County 0-0

Hull City - Chelsea Londra 1-2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel