Data publicării:

Cum va fi salvată brânza de Năsal

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Arhiva
WhatsApp
nasal
nasal

Decizia companiei olandeze FrieslandCampina de a conserva fabrica de brânzeturi, din localitatea Țaga a determinat conducerea Consiliului Județean Cluj de a avea o întâlnire cu reprezentanți ai acționariatului majoritar al societatii Napolact Cluj-Napoca.

În acest sens, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, dl. Ioan Oleleu a fost vineri, 17 mai, gazda unei întâlniri cu reprezentanți ai acționariatului majoritar al societatii Napolact Cluj-Napoca, compania olandeză FrieslandCampina, în contextul clarificării situației,  fabricii de brânzeturi, din localitatea Țaga.

 Ioan Oleleu a prezentat intenția instituției pe care o reprezintă dar și în calitate de specialist în domeniul procesării produselor agroalimentare, de a salva un produs tradițional clujean, „brânza de Năsal” prin identificarea unor soluții ce pot fi susținute de către instituție, în parteneriat cu FrieslandCampina.

 „Am prezentat reprezentanților FrieslandCampina o propunere de salvare a fabricii de brânză de la Năsal și de a o transforma într-o sursă generatoare de venituri, cât și de tradiție pentru comunitatea clujeană, printr-o eventuală preluare a unității de către Clusterul Agro-Food-Ind. Sunt convins că acest prim pas, al dialogului, între cele două părți, va genera un schimb de soluții, util acestui proiect comun – revitalizarea fabricii de brânzeturi de la Țaga” a declarat dl. Ioan Oleleu, vicepreședintele CJ Cluj.

În acest sens din partea Clusterului Agro-Food-Ind va fi înaintată o scrisoare de intenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel